Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Bandy

Mega Pack Adboards for Adboard Server by Severino & Radeqq81

<< < (2/3) > >>

Johny35:
Macie też problem z bandami w Champions League?U mnie są czarne już jakiś czas.I za cholerę nie wiem jak to naprawić.

severino:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMacie też problem z bandami w Champions League?U mnie są czarne już jakiś czas.I za cholerę nie wiem jak to naprawić.

--- Koniec cytatu ---
Masz jakiś patch, adboard server, gameplay ? Problem jest na wszystkich stadionach w tym trybie ?

Johny35:
Cześć Severino.Mam zawsze PESEdit,a od jenkeya gameplay włączony i adboards server też włączony.Wszystkie stadiony są bez band(czarne)w trybie CL i Copa Libertadores.Ciekawe, który plik mi tam miesza.Z resztą nie tylko ja tak mam,większość ludzi ma problemy a jenkey jeszcze nie wrzucił poprawki,nawet nie powiedział z czego tak się to robi.
Pliki 0_Generic_38.bin w dt0b i  0_Generic_4 w dt07 są OK.Więc nie wiem co jest grane.Czy da się uruchomić te bandy bez włączonego trybu adboardserver w configuracji gameplaya?

severino:
Miałem problem czarnych band na jednym stadionie (tryb exhibition itp.) ale nie pamiętam jak to naprawiłem-to był jakiś drobiazg. Z kolei sam gameplay u mnie w zasadzie nie funkcjonuje-odpalam tylko przez ikonkę pesedit i wszystkie bandy w każdym trybie działają bez zarzutu-ale w sumie adboardserver  w gameplay mam zaznaczony.

Johny35:
Dzięki Severino,muszę to naprawić jak znajdę trochę czasu.Jakby Ci się przypomniało to wal na priv,bo Ty jesteś widać w tych tematach obeznany.Dokładnie chodzi mi o Exhibition.Tak to jest czasami jak robi się z kilku patchy jeden.Hehe.Ale w sumie to raczej nie ma nic wspólnego,chyba,że PESEDIT mi coś tam miesza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej