Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

problem z stadionami

(1/2) > >>

ptkcfc:
elosik

mam problem z widzialnością stadionów dodawanych do firepatch'a kopiuje wszystkie pliki do folderu mstserver->MST-firepatch->img->dt07.img zamieniam.
Jak odpalam pes'a to wszystko działa elegancko tylko niema stadionów zostaja zwykłe nie wiem co jest bardzo prosze o pomoc

ptkcfc:
chem dodać np.   
Stamford Bridge (Chelsea FC) by gkan & ssamko  pomóżcie jakoś bo na pewno wielu ma identyczny problem proszę o jakiś film instruktażowy lub coś podobnego pzdr

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEelosik

mam problem z widzialnością stadionów dodawanych do firepatch'a kopiuje wszystkie pliki do folderu mstserver->MST-firepatch->img->dt07.img zamieniam.
Jak odpalam pes'a to wszystko działa elegancko tylko niema stadionów zostaja zwykłe nie wiem co jest bardzo prosze o pomoc

--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie podczas meczu nie widzisz stadionu czy tylko w preview - w wyborze/podgladzie przed meczem...?

ptkcfc:
pliki są w folderze dt07.img ale w grze nie ma ani ziarnka stadionu tylko te które były przy instalacji firepach'a

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpliki są w folderze dt07.img ale w grze nie ma ani ziarnka stadionu tylko te które były przy instalacji firepach'a

--- Koniec cytatu ---
Zobacz na numerki, bo nazwy na początku nic nie oznaczają. Jeśli chcesz wgrać jakiś stadion to musisz najpierw usunąć ten (po numerkach), aby nie było duplikatów. To może się tobie przydać:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej