Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Uefa Euro 2012™ Patch by Pes Boleiros Team

(1/11) > >>

Radeqq81:
Małe objaśnienie twórców:
Patch był tworzony na podstawie Patcha Mistrzostw Świata 2010 wykonanego przez team Moddingway. Patch instaluje sie oddzielnie, jak osobna gra nie do folderu kitservera, jednak obowiazkowo trzeba posiadac PES 12 oraz najnowsze uaktualnienia od Konami.
Uefa Euro 2012™ Patch by Pes BoleirosZawartość Patcha:
--Najnowsze składy, formacje oraz stroje dla 34 drużyn z Europy
--Wszystkie 8 stadionów na Euro 2012
--Oficjalna muzyka oraz filmy w menu i pucharach
--Nowe grafiki oraz loga wyświetlane w trybie High Definition
--Nowy styl wyjścia piłkarzy na murawę przed meczem (widoczny Puchar Mistrzostw Europy)
--Nowa Piłka Tango Euro 12
--i inne.....--PART 1-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE--PART 2-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE--PART 3-- REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEPolecam zainstalować REJESTRACJA lub LOGOWANIE do tego PatchaInstrukcja:
--Zainstaluj najnowsze uaktualnienia od Konami
--Zainstaluj PatchSCREENY Z GRY:

Credits:
--Option File - Team Pes Razib46 + Team Pes Boleiros
--Stroje - Team Pes Edit
--Stadiony - robert09 & jnny
--Muzyka/Wideo - Pedro Igor
--Grafika - Pedro Igor, Albiore, Radeqq81, PIPA23 & Tunizizou
--Tablica Wyników - KO
--Bandy - Pedro Igor
--Cinematic - Tunizizou
--Piłka Tango 12 - skills_rooney
--Pozostałe dodatki - Enzo7
--Narzędzia - Barcafan, Jenkey1002.
Jeśli będzie duże zainteresowanie, wykonam przyśpiewki dla drużyn z Mistrzostw Europy specjalnie pod ten Patch(Radeqq81)

Messi100:
Mam tylko jedno pytanie jak mam Moda t-mobile To nic mi  się nie zepsuje po zainstalowaniu tego patcha  :)

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMałe objaśnienie twórców:
Patch był tworzony na podstawie Patcha Mistrzostw Świata 2010 wykonanego przez team Moddingway. Patch instaluje sie oddzielnie, jak osobna gra nie do folderu kitservera, jednak obowiazkowo trzeba posiadac PES 12 oraz najnowsze uaktualnienia od Konami.

--- Koniec cytatu ---

Messi100:
No przecież umiem czytać  :P , ale chodziło mi o to że T-mobile mod chodzi na 1.04

Radeqq81:
Nie wiem jak to jest ze starszymi patchami, najlepiej sciagnij i sprawdz ja niestety posiadam najnowsze wersje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej