Autor Wątek: T-Mobile Ekstraklasa 2012/13 MOŻNA WYSYŁAĆ SKŁADY NA KOLEJKI 3-4!  (Przeczytany 92555 razy)

ziomeq21

• Gość
Odp: T-Mobile Ekstraklasa 2011/12 WYNIKI KOLEJEK 27-28!!!!
« Odpowiedź #360 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:10:39 »
2 mecze przegrane!?!!? Coo!!?? No to chyba są jakieś żarty.. Co się stało!!?? Jeszcze moge spaść z tej 3ciej pozycji a nie powalczyć o wicemistrzostwo... Musze je wygrać bo inaczej ch**. GKS już ma wicemistrza w kieszeni. Ja muszę bronić 3ciej pozycji, znając moje szczęscie się nie uda, ale spróbuje...

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #361 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:17:36 »
2 mecze przegrane!?!!? Coo!!?? No to chyba są jakieś żarty.. Co się stało!!?? Jeszcze moge spaść z tej 3ciej pozycji a nie powalczyć o wicemistrzostwo... Musze je wygrać bo inaczej ch**. GKS już ma wicemistrza w kieszeni. Ja muszę bronić 3ciej pozycji, znając moje szczęscie się nie uda, ale spróbuje...
Tak naprawdę 2,3 czy 4 miejsce nie ma dla Ciebie znaczenia, puchary masz na pewno, puchar polski. Jedynie na Twojej pozycji na podium może zależeć Lechii.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #362 dnia: Lipiec 05, 2012, 11:57:07 »
MOŻNA WYSYŁAĆ SKŁADY NA DWIE OSTATNIE KOLEJKI SEZONU. SKŁADY PRZYJMUJĘ DO PIĄTKU GODZINA 24:00. TRADYCYJNIE WYNIKI MOGĄ POJAWIĆ SIĘ WCZEŚNIEJ JEŚLI OTRZYMAM SKŁADY! : )
29 kolejka:

Zagłębie Lubin   Śląsk Wrocław
Wisła Kraków   Cracovia Kraków
Widzew Łódź   GKS Bełchatów
Ruch Chorzów   Górnika Zabrze
Polonia Warszawa   Jagiellonia
Podbeskidzie   Korona Kielce
ŁKS Łódź   Lech Poznań
Legia Warszawa   Lechia Gdańsk

30 kolejka:

Zagłębie Lubin   Legia Warszawa
Lechia Gdańsk   ŁKS Łódź
Lech Poznań   Podbeskidzie
Korona Kielce   Polonia Warszawa
Jagiellonia   Ruch Chorzów
Górnika Zabrze   Widzew Łódź
GKS Bełchatów   Wisła Kraków
Cracovia Kraków   Śląsk Wrocław
[/b]

Offline cinosław

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 15.09.2008r.
Dwa zwycięstwa! No widać, że się rozkręcamy, szkoda, że na koniec sezonu ;)

Offline Marcin14

• Menadżer
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.11.2009r.
Dwa remisy tyle co pierwszy wynik może cieszyć bo przegrywliśmy 2:0 to udało się doprowadzić do remisu a dwie bramki zaliczył Bruno. W 28 kolece liczyłem na 3pkt bo grałem z drużyną która po tym sezonie spadnie z Ekstraklasy i liczyłem na łatwe 3pkt niestety przeliczyłem się i to wykorzystała Legia która wyprzedziła nas teraz o 1pkt. Trzeba liczyć że w ostatnich dwóch meczach zdobędziemy 6pkt i jeszcze jakimś cudem uda się awansować do europejskich pucharów.

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.10.2008r.
Dwa piękne zwycięstwa mojej Lechii i skomplikowałem sprawę Lechowi, bo mogą spaść z ligi. Dwa świetne mecze Mayuki, który jeszcze będzie walczył o koronę króla strzelców, jednak będzie to bardzo trudne. Najpierw czeka nas mecz z Legią która walczy o podium, a to byłoby nie po mojej myśli. Oby Śląsk utrzymał podium, bo wtedy będziemy grać w Pucharach w następnym sezonie. Mamy jeszcze szansę na 6 miejsce, tylko trzeba zdobyć przynajmniej 4 pkt, może się uda.

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
Po zdobyciu czterech punktów w dwóch ostatnich meczach mam już tylko 2 punkty straty po Podbeskidzia, jednak bardziej cieszy mnie 5 punktów nad Śląskiem i jeżeli nie przydarzy mi się jakaś katastrofa będę mieć vice-mistrzostwo.
Teraz czekają mnie mecze z dwiema bardzo silnymi w końcówce sezonu drużynami Wisłą i Widzewem, mam nadzieję przynajmniej na  4 punkty i małe potknięcie Podbeskidzia.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku

T-Mobile ekstraklasa kolejka 29

Zagłębie Lubin 1:1 Śląsk Wrocław
28' 0:1 Mila RW
30' 1:1 Traore(Pawłowski)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Wisła Kraków 1:2 Cracovia Kraków
35' 0:1 Patejuk RW
42' 0:2 Genkov(Caetano)
57' 1:2 Bobadilla(Kirm)

Widzew Łódź 2:1 GKS Bełchatów
45' 0:1 Bożok(Mateusz Mak)
71' 1:1 Samobój
75' 2:1 Kaczmarek(Matusiak)

Ruch Chorzów 3:0 Górnik Zabrze
7' 1:0 Jankowski
39' 2:0 Janoszka(Szyndrowski)
68' 3:0 Janoszka(Piech)

Polonia Warszawa 0:4 Jagiellonia Białystok
56' 0:1 Cetković
73' 0:2 Vossen(Ideye)
81' 0:3 Vossen(Kupisz)
90+' 0:4 Elton

ŁKS Łódź 2:1 Lech Poznań
2' 1:0 Gomes(Saganowski)
48' 1:1 Samobój
51' 2:1 Saganowski

Podbeskidzie Bielsko-Biała 2:0 Korona Kielce
21' 1:0 Demjan
52' 2:0 Demjan(Sanou)

Legia Warszawa 1:1 Lechia Gdańsk
37' 1:0 Wolski(Radović)
72' 1:1 Traore(Kosecki)

T-Mobile ekstraklasa kolejka 30

Zagłębie Lubin 0:3 Legia Warszawa
47' 0:1 Ljuboja(Wolski)
54' 0:2 Ljuboja(Chadli)
72' 0:3 Radović

Lechia Gdańsk 0:0 ŁKS Łódź

Lech Poznań 2:3 Podbeskidzie Bielsko-Biała
6' 0:1 Pita(Cristiano)
25' 1:1 Gioda(Dević)
32' 2:1 Rudnev
45' 2:2 Demjan(Lulić)
69' 2:3 Demjan(Cristiano)

Jagiellonia Białystok 1:1 Ruch Chorzów
53' 0:1 Yves Hadley(Smektała)
74' 1:1 Porębski(Elton)

Korona Kielce 1:2 Polonia Warszawa
32' 0:1 Jodłowiec RW
56' 1:1 Smolarek
60' 1:2 Cani

Górnik Zabrze 1:0 Widzew Łódź
28' 1:0 Petrzela(Nakoulma)

GKS Bełchatów 1:1 Wisła Kraków
56' 0:1 Tisdell(Biton)
77' 1:1 Cousin(Bożok)

Cracovia Kraków 1:1 Śląsk Wrocław
36' 1:0 Caetano
45' 1:1 Mila RW

TABELA LIGOWA PO ZAKOŃCZENIU SEZONU:

Koniec ligi!

Bielsko w siódmym niebie!

Niemożliwe? Po raz kolejny przekonaliśmy się ,że to słowo w słowniku piłkarskim nie istnieje. Beniaminek ligi drużyna Podbeskidzia Bielsko-Biała w swoim pierwszym sezonie w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce zostaje mistrzem kraju! Górale zostawili za sobą GKS Bełchatów, który do ostatniej niemal kolejki walczył o zwycięstwo w lidze. Trzecie miejsce przypadło Śląskowi. Fenomenalna postawa Górali jest zasługą przede wszystkim Roberta Demjana oraz skrzydłowych Cristiano i Wilfrieda Sanou. Świetnej gry nie można odmówić również doświadczonemu Dariuszowi Łatce czy też obrońcom Koniecznemu i Dancikowi! W Podbeskidziu na razie nikt nie myśli jak klub poradzi sobie na arenie europejskiej. Póki co Bielsko bawi się w euforii zwycięstwa!

Liga bez Lecha!

To co raz jeszcze wydawało się niemożliwe staje się faktem! Drużyna Lecha Poznań od przyszłego sezonu będzie występować w rozgrywkach pierwszej ligi. Ekipa z Poznania okazała się lepsza jedynie od Górnika Zabrze, a walkę o utrzymanie wyraźnie w końcówce przegrała z Cracovią Kraków. Z Cracovią pogrążoną w kryzysie braku menadżera. Dla Lecha pożegnanie z ligą oznacza nie tylko upadek sportowy, finansowy ale również kłopoty kadrowe. Trudno przypuszczać aby tacy gracze jak Tonev,Rudnev,Grosicki,Alberman mieli ochotę występować na stadionach w Katowicach, Bytomiu czy w Nowym Sączu. Kibice zadają sobie jedno pytanie? "Jak?".

Cracovia uratowana i z nowym menadżerem!

Ambicja, chęć walki te elementy pozwoliły Cracovii być w ostatnich kolejkach niemal najlepszą drużyną w lidze! Dzięki punktom zdobytym w końcówce sezonu Cracovią wyraźnie wyprzedziła Lecha pomimo ,że miała do niego trzy punkty straty! Po wspaniałej końcówce w Krakowie mają nadzieję,że przyszły sezon będzie lepszy. Brak chęci do dalszej samodzielnej pracy wyraził jednak asystent krakowskiego klubu, a w ostatnich kolejkach menadżer. W związku zarząd Cracovii postanowił zatrudnić w miejsce adriana4900 menadżera Jaxok.

Traore ratuje Lechii puchary!

Abdou Razack Traore! To ten gracz jest na ustach wszystkich kibiców w Gdańsku. Dzięki jego bramce w spotkaniu z Legią Lechia nie pozwoliła Legionistom zdobyć kompletu punktów i wyprzedzić w tabeli Śląsk Wrocław. Tym samym Gdańszczanie w nowym sezonie zagrają w Lidze Europy do której dostali się jako finaliści Pucharu Polski.

Pogromcy potentatów!

Śmiało tak właśnie można nazwać piłkarzy Widzewa Łódź. Ekipa prowadzona przez Adriek1910 najpierw zakończyła marzenia Śląska Wrocław o mistrzostwie, a niewiele później to samo zrobiła z piłkarzami GKSu Bełchatów. Na uwagę zasługuje również dwukrotne odprawienie Wisły Kraków. Jak widać menadżer widzewiaków ma wielką umiejętność motywowania swoich graczy na najważniejsze spotkania. Czasami jednak piłkarzy Widzewa w spotkaniach z rywalami słabszymi radzili sobie gorzej ustępując im pola, stąd pozycja w tabeli nikogo z nóg nie zwala. W Łodzi mają jednak nadzieję,że w przyszłym sezonie formę ze spotkań z potentatami uda się przenieść na cały sezon.

Pogoń i Sandencja w Ekstraklasie!

Do ostatniej kolejki trwała walka w pierwszej lidze, o awans do Ekstraklasy przed ostatnią kolejką mogły liczyć ekipy Pogodni, Sandecji, Warty oraz Arki. Najlepiej presję wytrzymała dwie pierwsze drużyny i to one od nowego sezonu rozpoczną walkę w najwyższej klasie rozgrywkowej w Polsce, a zastąpią Lecha oraz Górnika Zabrze.

Offline mpoesp

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 01.06.2010r.
Odp: T-Mobile Ekstraklasa 2011/12 KONIEC LIGI!!!! WIECZOREM PODSUMOWANIE!!!
« Odpowiedź #368 dnia: Lipiec 06, 2012, 14:47:24 »
Będzie manager 1 ligi?

Jak można było spaść Lechem?!

Offline Majster

• Amator
  • *
  • Na forum od: 11.10.2008r.
« Odpowiedź #369 dnia: Lipiec 06, 2012, 14:48:03 »
Traore dał remis z Legią jednocześnie zapewniając Śląskowi 3 miejsce w lidze i tym samym nam Ligę Europy w następnym sezonie co bardzo mnie cieszy. Sezon jednak jest pełen zaskoczeń, Podbeskidzie mistrzem, Bełchatów vice-mistrzem, a Lech spada z ligi to zdecydowanie to potwierdza, że to sezon wielkich zaskoczeń. Dla mojej Lechii sezon udany, finał PP i 7 miejsce w lidze nie jest złe. Paru zawodników pokazało się z dobrej strony, szczególnie Mayuka, Traore, Kosecki. W drugiej części sezonu Mendes da Silva i Adailton.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #370 dnia: Lipiec 06, 2012, 14:54:51 »
Będzie manager 1 ligi?

Jak można było spaść Lechem?!
Nie 1 ligi na razie nie będzie. Nie mam tyle czasu,żeby prowadzić dwie ligi. Nie ogarnąłbym.

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #371 dnia: Lipiec 06, 2012, 14:57:40 »
Ogromne brawa należą się managerowi Podbeskidzia za mistrza i chyba nikt nie spodziewał się, że Lech spadnie...
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Jaxok

• Amator
  • *
  • Na forum od: 05.01.2012r.
  • ¡Som i serem!
« Odpowiedź #372 dnia: Lipiec 06, 2012, 15:17:32 »
Witam wszystkich użytkowników. :) Mam nadzieję na dobre rezultaty w Krakowie.
Kiedy będą transfery? :D

Offline Norbi21

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 3
  • Na forum od: 05.09.2011r.
« Odpowiedź #373 dnia: Lipiec 06, 2012, 15:30:46 »
Oczywiście szkoda że nie udało się zdobyć mistrzostwa, ale zdobycie drugiego miejsca w lidze takim klubem jak GKS jest dla mnie wielkim sukcesem zwłaszcza że po objęciu klubu moim celem była walka o miejsca w środku tabeli a w przyszłym sezonie będziemy grać w LE.

Offline DetoX14

• Amator
  • *
  • Na forum od: 03.05.2012r.
  • Borussia Dortmund <3 !
« Odpowiedź #374 dnia: Lipiec 06, 2012, 15:38:36 »
Wielkie brawa dla Ciebie RoGalos za zdobycie Mistrza Polski, może w końcu mamy drużynę która będzie potrafiła powalczyć jak równy z równym w Lidze Mistrzów ? Jestem zadowolony z dwóch ostatnich spotkań w tym sezonie; remis i zwycięstwo ;) Przejąłem Ruch na 4 kolejki przed końcem i 3 remisy i mocne zwyciestwo 3 - 0 jest zadawalające ;) Teraz czas na Euro ;D Jeszcze dziś wyślę skład na mecz otwarcia z Grecją :D

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #375 dnia: Lipiec 06, 2012, 15:50:33 »
Ja jestem bardzo zadowolony z  wyniku jaki udało mi się zdobyć z Polonią.  Wprawdzie do LE zabrakło 3pkt ale 5 miejsce jest dobre biorac pod uwagę że przejąłem klub w połowie sezonu. Co do ostatnich dwóch kolejek to dostaliśmy sporą lekcje od Jagielloni która strzeliła nam aż 4 bramki. W ostatniej natomiast kolejce dałem pograć tym co nie grali za często i pokazali się z bardzo dobrej strony tu głównie rozchodzi mi się o Cani'ego który strzelił decydującą bramkę ;).

Gratulacje Rogalos świetnie zgrałeś team i zasłużenie zdobyłeś mistrza. GKS także świetny sezon rozegrał Norbi pokazał klasę i teraz trzeba liczyć na sukcesy w LE. Szkoda że Lech spada z ligi który prowadziłem przez pół sezonu i nie dałem rady przez co zostałem zwolniony przez klub gdy ten zajmował 14 pozycję w lidze. Sądzę że nikt by nie dał rady poprowadzić Lecha bo niezależnie od taktyki nic nie szło. Teraz trzeba czekać do wieczora na podsumowanie i ewentualne zwolnienia.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2012, 15:58:05 wysłana przez Marcin14 »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #376 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:33:34 »
Gala Ekstraklasy 2011/12

Jak co roku w naszej ekstraklasie na zakończenie sezonu przypada Gala Ekstraklasa. Gala to podsumowanie całego roku w naszej lidze oraz wręczenie nagród dla wyróżniających się zawodników, klubów, menadżerów. Medale za mistrzostwo Polski odbiorą gracze Podbeskidzia, po złote medale na scenie pojawią się piłkarze GKSu Bełchatów, a medale za trzecie miejsce oraz za Puchar Polski wpadną w ręce piłkarzy Śląska Wrocław. Ponadto przyznane zostaną nagrody w kategorii: Piłkarz Roku, Król Strzelców,Król Asyst,Najlepszy Menadżer,Odkrycie Sezonu,Bramka Sezonu,Najlepszy młody zawodnik,Jedenastka Sezonu.

Król strzelców sezonu 2011/12:
1. Robert Demjan-24 bramki
2. Maciej JankowskiDaniel CousinDaniel Ljuboja-19 bramek
3. Emmanuel MayukaMarek Saganowski-17 bramek

Pełna lista strzelców:

24-Demjan

19-Jankowski,Cousin,Ljuboja

17-Mayuka,Saganowski

15-Sanou,Vossen

14-Brożek

11-Amanatidis,Sernas,Rudnev

10-Voskamp,N'Doye

9-Coulibaly,Piech,Mięciel,Ideye,Mila,Radovic

8-Melikson,Bobadilla

7-Rodionov,Dević,Nakoulma,Vukić,Korzym,Mohmadou Traore,Genkov,Wolski

6-Dvalishvili,Bruno,Traore,Porębski

5-Oziębała,Cristiano,Gołębiewski,Silva,Cetković,Janoszka,Smolarek,Jodłowiec

4-Lacic,Tonev,Dzalamidze,Kosecki,Szalai,Adailton,Iliev,Patejuk,Gomes,Petrzela

3-Vrdoljak,Grosicki,Vucko,Kirm,Farkas,Konieczny,Łatka,Donk,Matusiak,Nunez,Kulakov,Tisdell
Diaz,Kosowski,Makuszewski,Frei,Stano,Frankowski,Mateusz Mak,Mphela,Dancik,Caetano

2-Sikorski,Lazović,Stępiński,Moravek,Jeż,Michał Mak,Vuković,Czekaj,Pita
Batrović,Biton,Rasiak,Machaj,Milik,Bieniuk,Celeban,Stilić,Kwiek,Bożok,Yves Hadley

1-Gioda,Elton,Kaczmarek,Suvorov,Hines,Golański,Sammir,Amoreirinha,Dudu,Sadlok,Constant,Sawala,Apodi,Junuzović,Suttner,Iwański
Fuster,Elsner,Wasiluk,Kupisz,Sobolewski,Pawłowski,Sergio Reina,Chavez,Łabędzki,Sobota,Cani
Mączyński,Rybicki,Niedzielan,Nowak,Nather,Zieńczuk,Zielinski,Abbot,Kazimierczak,Żołądź,Michalik,Puzgica,Kucharczyk,Kiełb

Król asystentów sezonu 2011/12
1. Cristiano-12 asyst
2.Abdou Razack TraoreRafał Wolski-9 asyst
3.Robert DemjanMaor MeliksonEltonMateusz MakSzymon PawłowskiVladimir Dvalishvili-8 asyst

Pełna lista asystentów:

12-Cristiano

9-Traore,Wolski

8-Demjan,Melikson,Dvalishvili,Pawłowski,Mateusz Mak,Elton

6-Łobodziński,Łatka,Tonev,Bożok

5-Mayuka,Michał Mak,Janoszka,Suvorov,Radovic,Kupisz,Piech

4-Garguła,Jeż,Paweł Brożek,Kaczmarek,Batrovic,Patejuk,Zieńczuk,Kiełb,Rodionov,Vossen,Ljuboja,Vukovic,Saganowski,Ideye

3-Vukic,Lisowski,Dudu Paraiba,Cetkovic,Lazovic,M.Traore,Voskamp,Pejović,Wodecki,Sernas,Jodłowiec,Gomes,Da Silva
Nather,Mila,Grosicki,Machaj,Mięciel,Jankowski,Szalai,Cousin,Konieczny,Gamboa,Tisdell,Kucharczyk,Biton,Sanou,

2-Ziajka,Silva,Nowak,Dzalamidze,Oziębała,Lira,Sokołowski,Jakub Wilk,Bruno,Williams,Rybicki,Smolarek,Golański,Junuzović,Kirm,Kosecki,Dević,Nakoulma
Magiera,Piotr Brożek,Maniche,Malinowski,Moravek,Sobota,Rzeźniczak,Kulakov,Pita,Kosowski,Trajkovski,Grindheim,Mphela,Caetano,Chadli

1-Bandrowski,Gercaliu,Wilczek,Trałka,Burliga,Kuzera,Budzinśki,Baran,Woźniak,Stilić,Matusiak,Lulić
Rasiak,Seratlic,Rudnev,Możdżeń,Michał Żewłakow,Makuszewski,Ben-Radhia,Czekaj,Sawala,Smektała
Każmierczak,Bębęnek,Kwiek,Bruno Pinheiro,Baruchyan,Nunez,Henriquez,Genkov,Adailton,Szyndrowski
Saidi,Rus,Paweł Sobolewski,Gancarczyk,Alexa,Dancik,Frankowski,Sadlok,Hadley,Amanatidis,Hines
Korzym,Laizans,Popek,Apodi,Alberman,Wasiluk,Donk,Frei,Odiach,Petrzela

Odkrycie Sezonu:
Maciej Jankowski-vice król strzelców, awans do reprezentacji Polski,największa siłą ofensywna Ruchu w sezonie.

MVP Sezonu:
Marek Saganowski-fenomenalna dyspozycja zawodnika, który wydaje się dawno najlepsze lata ma już za sobą. Strzelał, asystował, bronił. Był wszędzie.

Młody Gracz Sezonu:
Rafał WolskiMateusz Mak-żaden z nich nie zasługiwał na to aby przegrać w tej konkurencji.Obaj decydowali o tym jak grały Legia i GKS. Wielka przyszłość polskiego futbolu.

Trener Sezonu:
Norbi21-Norbi czy RoGalos? To pytanie zadawali sobie wybierający, ostatecznie wybór padł na menadżera GKSu, wybierający argumentowali swoją decyzję tak iż tak naprawdę nie było wiadomo jak Podbeskidzie poradzi sobie w lidze, wiadomo natomiast było ,że GKS to od kilku lat średniak, którego nie stać na nic więcej niż walka o 10. Norbi to zmienił.

Bramka Sezonu:
1. Dudu Paraiba-Stadiony świata, 24 kolejka przeciwko Ruchowi Chorzów. Dudu dopada do wolnej piłki około 40 metrów od bramki i strzałem z pierwszej piłki nie daje żadnych szans bramkarzowi.
1. Sylwester Patejuk-nieprawdopodobne uderzenie z 29 kolejki przeciwko Wiśle. Fantastyczny strzał z rzutu wolnego z ponad 35 metrów wylądował w samym oknie bramki Wisły.
1. Yves Hadley Desmarets-53 minuta ostatniej serii spotkań, Hadley dostaje piłkę na 16 metr i przepięknymi nożycami posyła piłkę w samo okno bramki.

Jedenastka Sezonu:

Dusan Kuciak-wybór tutaj był prosty. Wielka ostoja Legii. Przez cały sezon nie popełnił ani jednego błędu. Gdyby nie on Legia mogłaby momentami dzielić los Lecha Poznań.
Tomasz Porębski-młody obrońca pokazał się w tym sezonie z niesamowitej strony. 6 bramek to świetny jak na obrońcę wynik.
Luka Vucko-kolejny obrońca, który w polu karnym zarówno swoim jak i przeciwnika nie ma sobie równych. Sezon kończy z 3 bramkami.
Tomasz Jodłowiec-nad jego solidnością w obronie i fenomenalnymi rzutami wolnymi zachwyca się chyba każdy.
Sebastian Mila-kolejny perfekcjonista jeśli chodzi o rzuty wolny. Dyrygent i serce zdobywców Pucharu Polski.
Mateusz Mak-odkrycie sezonu, motor napędowy GKSu, fantastyczny sezon ukoronowany kilkoma bramkami i asystami.
Rafał Wolski-drugi z odkryć sezonu. Bez niego Legia traci 50% swojej siły, świetny technicznie, z bardzo dobrym strzałem.
Wilfried Sanou-w pojedynkę wygrywał Podbeskidziu spotkania, piekielnie szybkie,niesamowicie wyszkolony technicznie.
Daniel Ljuboja-stary ale jary. Po fatalnym początku, później był już po prostu nie do zatrzymania.
Emmanuel Mayuka-podobnie jak Ljuboja, jego start był przeciętny, jednak w późniejszym czasie to on decydował o tym jak gra Lechia.
Robert Demjan-najlepszy strzelec ligi, czołowy asystent.

Awans do Ekstraklasy:
Sandencja Nowy Sącz-
Pogoń Szczecin-

Ocena zarządu na temat pracy menadżerów:

Zarząd klubu Cracovia pragnie podziękować za prowadzenie zespołu adrianowi4900, pogratulować pracy asystentowi oraz życzyć powodzenia w nowym sezonie menadżerowi Jaxok.Wszyscy są bardzo zadowoleni z pozostania w lidze oraz z tego,że w zespole jest kilku świetnych zawodników, którzy robią na boisku różnice.
Status menadżera:Bardzo pewny

Zarząd nie posiada się z radości z powodu wywalczenia wicemistrzostwa Polski. Klub jesy dumny z menadżera oraz jego zawodników. Wszyscy liczą,iż GKS godnie zaprezentuje się na arenie europejskiej w przyszłym sezonie.
Status menadżera:Nietykalny

Zarząd jest zadowolony z gry zespołu,kilka spotkań w tym sezonie było prawdziwym powodem do dumy dla Jagielloni. Menadżer prowadzi klub solidnie, zespół jest zgrany i wszystko zmierza ku dobremu.
Status menadżera:Bardzo pewny.

Zarząd jest zadowolony z powodu utrzymania się w lidze z dużą przewagą. Mamy nadzieję,na dobre transfery i powtórzenie dobrej gry w przyszłym sezonie.
Status menadżera:Pewny

Europejskie rozgrywki przepełniają klub dumą. Wszyscy mają jednak nadzieję,że w przyszłym sezonie przy składzie jakim dysponuje Lechia uda się rozegrać jeszcze lepszy sezon.
Status menadżera:
Bardzo pewny

Brak gry w pucharach bardzo martwi zarząd. Legia miała być mistrzem, a tymczasem nie załapała się nawet na podium. Ta sytuacja nie może się powtórzyć w następnym sezonie.
Status menadżera:
Pod lupą

Zarząd jest zadowolony z pozycji ligowej zespołu oraz awansu do 1/4 pucharu polski. Te wyniki to zdecydowanie więcej niż można było oczekiwać przed sezonem.
Status menadżera:
Pewny

Mistrzostwo Polski to sukces o którym nikt nie marzył w Bielsku. Zarząd i całe miasto przepełnia duma!
Status menadżera:
Nietykalny

Klub bardzo dobrze zaprezentował się w końcówce sezonu, pomimo zmiany menadżera. Wszyscy optymistycznie patrzą w przyszłość.
Status menadżera:Bardzo pewny

Ostatnie kolejki pokazały iż menadżer dobrze porozumiał się ze zespołem i przyszły sezon może być naprawdę udany dla Ruchu.
Status menadżera:
Bardzo pewny

Puchar Polski oraz trzecie miejsce w lidze to świetne wyniki,pomimo porazki w walce o mistrzostwo zarząd jest bardzo zadowolony.
Status menadżera:
Nietykalny

Momentami gra klubu napawała optymizmem. Pozycja ligowa jest mocno przeciętna, ale wszyscy liczą,że w przyszłym sezonie się zmieni.
Status menadżera:
Bezpieczny

Nie tak miał wyglądać ten sezon w wykonaniu Wisły. Trudno jednak winić za to obecnego menadżera, który zaprezentował się w końcówce naprawdę nieźle. Klub liczy na sukcesy w przyszłym sezonie.
Status menadżera:
Bardzo pewny

Seria trzech zwycięstw z rzędu pokazuje iż Zagłębie ma potencjał, który można wykorzystać! Klub liczy iż przyszły sezon będzie przynajmniej tak dobry jak obecny.
Status menadżera:
Pewny

Offline Marcin14

• Menadżer
« Odpowiedź #377 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:44:41 »
Bardzo ładne podsumowanie sporo pracy w to poświęciłes teraz tylko czekać na budżety i start okienka transferowego.
Mnie osobiście cieszy wybranie do 11 sezonu Jodłowca który przypieczętował w ostatniej kolejce swoje miejsce w tej jedenasce po strzelonym golu ;). Cieszę się że moja pozycja jest pewna.

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: T-Mobile Ekstraklasa 2011/12 PODSUMOWANIE!!! WIECZOREM ZAPISY NA NOWY SEZON!!
« Odpowiedź #378 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:49:15 »
A będą jakieś nagrody finansowe, czy cuś?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Autor wątku
Odp: T-Mobile Ekstraklasa 2011/12 PODSUMOWANIE!!! WIECZOREM ZAPISY NA NOWY SEZON!!
« Odpowiedź #379 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:54:23 »
A będą jakieś nagrody finansowe, czy cuś?
Uwzględniłem je w budżetach.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #379 dnia: Lipiec 06, 2012, 16:54:23 »