Pan longfly odpowiedział Panu na pytanie do mnie, jak napisałem tylko liznąłem tego demiaka, bo wcześniej było podobnie.. teraz też jak wyjdzie to sobie pozwolę zobaczyć, przeczytam komentarze ludzi którzy tu są.. a potem porównam z tym jak już wyjedzą pesa 2013
Z kolei chciałbym zauważyć że pan wymagał ode mnie odpowiedzi, lecz ja dalej czekam na odpowiedź co do tego co ja napisałem.. które z wydań pełnej wersji było powiedzmy zbliżone do dema, Panu bd ciężko odpowiedzieć pewnie bo sam pan już nie pamięta co i jak było wtedy, mi także było ciężko cokolwiek napisać, dlatego moja odpowiedź w Pańskich odczuciach jest niezadowalająca:)
Po prostu nauczony doświadczeniem szybko oceniłem demko ponieważ nie widziałem celu jej dalszego hmm.. konsumowania, choć nie powiem, z niepisaną przyjemnością zagrał bym w coś co będzie stworzone od fundamentów, gdzie błędy nie bd "waliły" w oczy, a gra bd należała do przyjemności, gdzie wachlarz zagrań zawodników bd b urozmaicony a i strzały będą latały tam gdzie się chce, gdzie obrońcy będą myśleli a nie trzymali się "sztuczności" że się tak wyraże, no i wrócił bym do tych strzałek które były b przydatne i można było zawsze coś ciekawego pograć:)
Jednakże jest to tylko życzenie gracza, jak i wielu tu, i myślę że taka gra pogodziła by wszystkich:)