Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Chicken7
Bambaryla:
Fajnee... Naprawdę super ci wychodzą. Jestem pod wrażeniem. Pracuj dalej
olmajti:
jak na pierwszy raz to bardzo dobrze.
jest kilka rzeczy których można się przyczepić (pisze o strojach juve)np:
- w stroju home nie ma szyć( u ciebie są), idących pionowo w dół, pod pachami. podejrzewam że koniec czarnego pasa zinterpretowałeś jako szycie.
- w home szycia tworzące 's' łączą się ze sobą płynnie. nie ma tam zęba jak u ciebie.
- w home paski idące na rękawy nie wychodzą na szycia łączące korpus z rękawami
- w home zewnętrzne boki ostatnich pasów na przodzie korpusu są jakoś dziwnie postrzępione.
- w away te ??? szekli na plecach? troche przesadziłeś. to wentylacja jest i nie aż tak daleko w dół koszulki. po za tym home też to ma.
- away wygląda jakby był w kratę. to w zasadzie są swego rodzaju gwiazdki ( juve lubi gwiazdki :P ). jeśli próbowałeś zrobić, to ok (wiem że png mógł zawieść). jeśli myślałeś że to krata to błąd (gwiazdki są do zrobienia na 8 pikselach.
ogólnie. nie zrobiłeś wentylacji. mały błąd, nie każdemy się podoba ale dodaje smaczku. i pasy na długich rękawach. wydaje mi się że czycia nie zaokrąglają się tak jak u ciebie a lecą w dół nie przecinając 3 środkowych pasów.
żeby nie być gołosłownym pokaże ci jakie zdjęcia porównywałem z twoimi strojami
home front
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
home back
away- wzorek
LiZoO.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStroje poprawnie zrobione
--- Koniec cytatu ---
Przestań spamować!!! W każdym wątku, gdy pojawi się jakiś strój piszesz "Strój porządnie wykonany". Wcześniej było "Strój nawet dobry". Piszesz tak i nie ważne czy strój jest perfekcyjny czy jest do du*y. Powinieneś dostać bana za spamowanie lub chociaż ostrzerzenie >:( !!!
Jak na początkującego, to jest b. dobrze. Bardzo spodobała mi się Chelsea. Za rok możesz być najlepszym kitsmakerem na forum :D
Chicken7:
Dzięki ;) Zdaję sobie sprawę, że nie odwzorowałem idealnie tych strojów. Tak na dobrą sprawę, to można wyłapać jeszcze kilka błędów, ale to są pierwsze stroje, na których robiłem szycia. Z długimi rękawami w home miałem problem, nie za bardzo wiedziałem jak je zrobić, więc zrobiłem tak "żeby było podobnie" :) Jeśli chodzi o wzorek na wyjazdowym, to nie wiedziałem co tam dokładnie jest. A te szelki, czy szycia pod pachami to dlatego, że robiąc te stroje w głównej mierze wzorowałem się na tym Zrobiłem te dla Juve głównie z myślą o sobie, bo pamiętam, że jak kiedyś szukałem takich strojów, to nigdzie nie było. Być może kiedyś poprawię wszystkie niedoskonałości, które mi wytknąłeś. Mimo wszystko dziękuję za słowa krytyki od doświadczonego kitsmakera ;)
★Blue Boy★:
no gościu podobaja mi sie twoje prace oby tak dalej
Jest pare uwag ale nie bede przepisywał od oljmatiego
ale siatka na strojach powinna być ciemniejsza od koloru stroju
Jak na poczatek to jest wspaniale
Nawigacja
[#] Następna strona