Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Kits by Chicken7
Real_Leon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaściwie to zależy od zamówienia. Powiedz o jaki strój Ci chodzi, to powiem czy zrobię, czy nie ;)
--- Koniec cytatu ---
Chodzi mi o jakiś fantasy Milanu firmy adidas ;) ale tylko strój domowy ;) zeby nie byl prosty taki ze same paski tylko troche taki pokręcony xD
Real_Leon:
ten strój jakby się dało ;)
klub: ac milan
granatowe pasy niech będą czarne
koszulka zamiast niebieska- czerwona
spodenki białe z z tym czarnym pasem
jaskrawe adidasa znaczki neich beda na koszulce białe a na spodenkach czerwone ;)
getry białe ;)
to duzo pisania a całą robota poelga na zmianie kolorów i dodaniu herbu ;) z góry dzieki ;) fajnie jakbys mi zrobił przezent na urodziny które dzis mam xD
Chicken7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ten strój jakby się dało ;)
klub: ac milan
granatowe pasy niech będą czarne
koszulka zamiast niebieska- czerwona
spodenki białe z z tym czarnym pasem
jaskrawe adidasa znaczki neich beda na koszulce białe a na spodenkach czerwone ;)
getry białe ;)
to duzo pisania a całą robota poelga na zmianie kolorów i dodaniu herbu ;) z góry dzieki ;) fajnie jakbys mi zrobił przezent na urodziny które dzis mam xD
--- Koniec cytatu ---
Spoko, nie ma problemu, zrobię :) Nie obiecuję jednak, że będzie jeszcze dzisiaj ;) Czyli to ma być tylko home, tak ? A jaki sponsor na koszulce ? Mam dać większe loga adidasa na koszulce i spodenkach ?
P.S. Wszystkiego najlepszego ;)
Real_Leon:
haha dzięki ;)) sponsor FLY EMIRATES, Logo moze byc wieksze ;d to ma byc home, tak ;) I nie musi byc na dziś, spokojnie mam czas, odkąd szkole skonczylem to mam mnostwo czasu :P
Chicken7:
Milan fantasy dla Real_Leon
Stal Mielec dla dragoneria96
Nike Mercurial z napisem "Mercurial" dla ExTRemE ;)
Nawigacja
[#] Następna strona