Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Kits by Chicken7

<< < (13/28) > >>

Real_Leon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWłaściwie to zależy od zamówienia. Powiedz o jaki strój Ci chodzi, to powiem czy zrobię, czy nie  ;)

--- Koniec cytatu ---

Chodzi mi o jakiś fantasy Milanu firmy adidas ;) ale tylko strój domowy ;) zeby nie byl prosty taki ze same paski tylko troche taki pokręcony xD

Real_Leon:

ten strój jakby się dało ;)
klub: ac milan
granatowe pasy niech będą czarne
koszulka zamiast niebieska- czerwona
spodenki białe z z tym czarnym pasem
jaskrawe adidasa znaczki neich beda na koszulce białe a na spodenkach czerwone ;)
getry białe ;)

to duzo pisania a całą robota poelga na zmianie kolorów i dodaniu herbu ;) z góry dzieki ;) fajnie jakbys mi zrobił przezent na urodziny które dzis mam xD

Chicken7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

ten strój jakby się dało ;)
klub: ac milan
granatowe pasy niech będą czarne
koszulka zamiast niebieska- czerwona
spodenki białe z z tym czarnym pasem
jaskrawe adidasa znaczki neich beda na koszulce białe a na spodenkach czerwone ;)
getry białe ;)

to duzo pisania a całą robota poelga na zmianie kolorów i dodaniu herbu ;) z góry dzieki ;) fajnie jakbys mi zrobił przezent na urodziny które dzis mam xD

--- Koniec cytatu ---

Spoko, nie ma problemu, zrobię  :) Nie obiecuję jednak, że będzie jeszcze dzisiaj  ;) Czyli to ma być tylko home, tak ? A jaki sponsor na koszulce ? Mam dać większe loga adidasa na koszulce i spodenkach ?

P.S. Wszystkiego najlepszego  ;)

Real_Leon:
haha dzięki ;)) sponsor FLY EMIRATES, Logo moze byc wieksze ;d to ma byc home, tak ;) I nie musi byc na dziś, spokojnie mam czas, odkąd szkole skonczylem to mam mnostwo czasu :P

Chicken7:
Milan fantasy dla Real_Leon

Stal Mielec dla dragoneria96

Nike Mercurial z napisem "Mercurial" dla ExTRemE  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej