Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

OFICJALNY TURNIEJ UEFA EURO 2012 PS3 !!!!!!!!!!

<< < (5/11) > >>

damianos_86:
Witam prosze o wpisanie walkowera zawodnikowi o Nicku Neymar95PL nie mozna go złapać w ogole grupa A Damianos_85lask - Neymar95PL Brak KONTAKTU DZIEKUJE

adrian1996ad:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam prosze o wpisanie walkowera zawodnikowi o Nicku Neymar95PL nie mozna go złapać w ogole grupa A Damianos_85lask - Neymar95PL Brak KONTAKTU DZIEKUJE

--- Koniec cytatu ---
ok, mój znajmy babciad2 też próbował się z nim kontaktować ale zero odpowiedzi więc prosił mnie o walkowera

adrian1996ad:
Jeśli uczestnicy nie rozegrają meczów w czasie to z grupy wyjdą te drużyny które aktualnie mają najwięcej punktów.

Żochos:
nie moge się skontaktować z zaodnikami ronbalto ( dania) oraz fisher1981 (holandia) proponowałem rozegranie meczu to ronbalto grał w B3 a fisher mowił ze pozniej ateraz nie właczał konsoli od 2dni bodajze ,jak zawodnicy to czytaja to prosze o kontakt pod moim numerem gg38706303 w celu umówienia spotkania.pozdrawiam.

adrian1996ad:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie moge się skontaktować z zaodnikami ronbalto ( dania) oraz fisher1981 (holandia) proponowałem rozegranie meczu to ronbalto grał w B3 a fisher mowił ze pozniej ateraz nie właczał konsoli od 2dni bodajze ,jak zawodnicy to czytaja to prosze o kontakt pod moim numerem gg38706303 w celu umówienia spotkania.pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
czyli mam wpisać walkowera ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej