zobaczymy jak bedzie trzeba poszukam anologowego krzyzaka ale nie sadze by wywalili poczciwy krzyzak
I chyba masz racje ze krzyzak w takim wypadku bedzie jakos wspomagany. tylko nie rozumiem jednego czemu teraz nie moge porzadnie przycelowac przy strzale no przeciez dawniej jak mnie pamiec nie myli celowalo sie mniej wiecej w dane miejsce i tam strzelalo teraz jest spory random. A przeciez to podania sa wspomagane i ich ustawienia
Nie ma analogowego krzyżaka;) jest analog i krzyżak;) w woli poprawki, co do wspomagania, to na analogu się dużo lepiej gra, sam w 12 się przebranżowiłem na analog, zajęło mi to tydzień i sobie chwale, do tego na prawym analogu możesz sterować 2-gim zawodnikiem, ale to chyba wiesz.
Włącz sobie cały manual, nie tylko podania, do tego chyba w zależności od nogi która gra zawodnik można uderzyć dochodzącą i odchodzącą piłkę, trzymając L/R 2 no i że tak powiem ciągnąć analogiem w kierunkach;) tak więc kolejny plus dla analoga
Ze swojej strony dodam ci byś nie kupował kondonów tylko normalne pady z logitecha - te najlepsze, lub te do ps3 j anie miałem przyjemności na nich grać no ale myślę że są dobre, kuzyn miał kiedyś świetny pad z manty ale jak go szukałem po sklepach i w necie to nie umiałem znaleść:/
W tych markowych czujesz że masz władze w rękach i są ciężkie, co jest ważne, a do tego analog się tak nie ściera.. a dużo męczenia jest z wymianą analoga w tych kondonach, a do logitecha se spokojnie kupisz:) no a jak ci się już przetrze to zamiast kupować to możesz wyjąć starannie otworzyć i nasmarować;) o ile ma się chęci..
pozdrawiam