Dział Ogólny > PES 2013

Kolejny trailer z E3!

<< < (2/20) > >>

mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle znów ta animacja w 47 s. gdy przyjmuje Pedro- dla mnie to jest najgorsza animacja w pes bo wyglada to jak łyżwiarstwo takie slizganie sie

--- Koniec cytatu ---

O co chodzi?

NexaT:
Ja nadal widzę te same animacje strzału, obracania się i podawania... :-\

$RMF$:
Dopóki nie zostanie zmieniony silnik gry (a widać wyraźnie że wraz z silnikiem gry chcą zmienić silnik graficzny już pod next geny wiec najwcześniej rewolucyjne zmiany zobaczymy w PES 2015) każda nowa wersja oparta na tym układzie będzie po prostu dekorowaniem gówna, oczywiście można dodać kilka bajerów i wszystko ładnie przystroić i będzie wyglądać dobrze, ale niestety tylko wyglądać. Pokaz klepanki Barcy na początku filmiku jest fajny ale zarazem tragiczny, piłkarzy wystawiają się na pozycję schematycznie, widać jak biegają z góry ustalonymi przez programistów ścieżkami, zero pozorowania przypadku, niestety kanciaste ruchy górnych części ciała dalej dają przekonanie że gra nie posiada ruchu 360 stopni. Wystarczył mi ten urywek gameplayu i już reszta filmiku została przyćmiona.

mpoesp:
Opanujcie się, przecież nie to jest teraz najważniejsze... Animacjami, grafiką itp. zajmą się na nowym silniku, teraz to już nie ma sensu (a i tak kilka ładnych animacji ruchu dodano). Teraz liczy się tylko gejmplej. A pod tym względem jest znaczna poprawa.

"piłkarzy wystawiają się na pozycję schematycznie, widać jak biegają z góry ustalonymi przez programistów ścieżkami,"

I na prawdę to Ci tak przeszkadza?

Co poniektórzy próbują udawać ekspertów a piszą głupoty, że aż w dupie szczypie.

Co do filmu:

* Na plus pierwszy kontakt z piłką
* Dobry drybling
* Manualne strzały wyglądają kapitalnie, zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce.

Ps. Strzał z 2:45 mega! ;d

mateusz9966:
"Ten pes przypomina mi City Car Driving.. kupujesz grę za 25$ i potem za 5 każdą następną aktualizację.. jeśli chcesz oczywiście.. aktualizacja opiera się na poprawieniu błędów, i tego co by gracze chcieli zobaczyć.
Tak samo jest tu, ale tu za 120 zł nie kupujesz aktualizacji tylko grę które naprawdę jest niewielką aktualizacją poprzedniej wersji"

Nie ma po co czekać na demo z wiadomych przyczyn, gra wyjdzie za 4 m-ce

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej