Dział Ogólny > PES 2013
Kolejny trailer z E3!
longfly:
dzieki tym strzalkom nie dosc ze czulem sie jak Gmoch to do tego to naprawde dzialalo a kazda taktyka byla indywidualna.
Teraz sa te biedne suwaki ktore szczerze mowiac sa srednim pomyslem bo nie moge juz ustawic np takiemu zanettiemu by grajac na prawej pomocy cofal sie maksymalnie
Konami lubi wywalac to co swietne i zastepowac to jakimis kupami jak np karty pilkarza;] na boga fajne ale czy komus bardziej potrzebne od dokladnej taktyki? starczylyby gwiazdki umiejetnosci i tyle
Te srzalki to byla wrecz tradycja serii dlatego kazdy siedzial grzebal jak ma biegac pilkarz i cieszyl sie ze ten wykonywal plan taktyczny. A teraz ? przesune suwak reaguje caly zespol wiec sprowadza sie to do ofwnsywnego ustawienia defensywnego badz atakow skrzydlami lub srodkiem. To taka fifowatosc a pes byl fajny indywidualnym przygotowaniem taktyk pod przeciwnika
ech magia :) im wiecej dowolnosci dla gracza tym magia rosnie:)moze mnie konami zaskoczy moze to kiedys wroci
mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjakie strzałki? ;ff
--- Koniec cytatu ---
hehe pojechałeś na maksa:) widać że przygoda z pesem krótka;p;p ściągnij sobie chocby pesa poniżej 10 lub issa tam to bd
Orson:
przecież to był bardzo udany element. I min dlatego bardzo się cieszę z odejścia Seabassa- po co on to wyrzucił? Po co? Kto na to narzekał? serio- jest tu choć jedna osoba, której to przeszkadzało?
O albo kamera- ostatnio odpaliłem sobie na chwilę PES 2010. Ta stara kamera Wide , bez rzutu izometrycznego , dawała lepszy przegląd pola.
Ale on musiał ją KOMPLETNIE wywalić, po co dać graczom wybór :(
Naprawdę żywię nadzieję, że Matsuda będzie człowiekiem ogarniętym i dopnie projekt unikając takich dziwacznych błędów
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzecież to był bardzo udany element. I min dlatego bardzo się cieszę z odejścia Seabassa- po co on to wyrzucił? Po co? Kto na to narzekał? serio- jest tu choć jedna osoba, której to przeszkadzało?
O albo kamera- ostatnio odpaliłem sobie na chwilę PES 2010. Ta stara kamera Wide , bez rzutu izometrycznego , dawała lepszy przegląd pola.
Ale on musiał ją KOMPLETNIE wywalić, po co dać graczom wybór :(
Naprawdę żywię nadzieję, że Matsuda będzie człowiekiem ogarniętym i dopnie projekt unikając takich dziwacznych błędów
--- Koniec cytatu ---
ja dlatego korzystam z camera settings i do dzis ustawiam na stara normalna wide
Orson:
ale online ona jest niedostępna przecież :(
ok- tu się nawet nie dziwę, na początku to hejtowałem , teraz rozumiem ten wybór. Ty mówisz o kamerze "blimp" , prawda? Ona jest bardzo wysoka, przegrywałbyś pojedynki 1 vs 1 online, gdzie ważny jest balans, zejście nisko na nogi itd.
Ale ta stara wide z PES 2010 nie była za wysoka a lepiej sprawdzała się niż rzut izometryczny
Nawigacja
[#] Następna strona