Dział Ogólny > PES 2013
Kolejny trailer z E3!
mateusz9966:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEToś dojebał... hahaha :D Specjalnie pisałem z "błendami", ale widzę, że jesteś zbyt głupi, żeby się domyśleć.
--- Koniec cytatu ---
Widzę że komuś daje satysfakcja z obrażania mnie.. gratuluje dobrej zabawy.. NIE jesteśmy na TY, nie jestem twoim kolegą.. nie będę się w tę zabawe wdawał.
Panie Longfly mówisz że ma być dopracowana, ale jak by nie spojrzeć to każda następna edycja miała taka być;) więc jak by nie spojrzeć nie ma podstaw ku temu by wierzyć w ich słowa o jakiejś mega poprawie, spodziewałbym się bardziej właśnie jak to napisałeś "a raczej miotaja sie w kolko"
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE NIE jesteśmy na TY, nie jestem twoim kolegą..
--- Koniec cytatu ---
Na szczęście.
Czy Ty na prawdę jesteś tak głupi, i myślisz, że do użytkownika na forum będę pisał "Proszę Pana"? To tylko forum, opanuj się.
A piszę tak do Ciebie dlatego, że w każdym temacie piszesz jedno i to samo, jaki to PES słaby. Napisałeś raz, wystarczy. A Ty w każdym następnym wątku to powtarzasz... Zastanawia mnie jedno, skoro i tak wiesz, że PES będzie słaby, to po co siedzisz w tym dziale? Żeby obrzydzać innym grę?
mateusz9966:
hmm.. regulamin.. to 1
a 2 mam prawo do pisania tego co myślę.. tak samo można powiedzieć że nudne jest mówienie jaki to pes bd super.. raz wystarczy? no właśnie to panie działa w 2 strony. Kolejną sprawą jest to że kultura wymagana jest wszędzie, zarówno w szkole, jak i mieście, "kościele" , forum i w domu.. tak zostałem nauczony.
Nauczono mnie także w LO do wyciągania wniosków.. jak deszcz pada wiadomo że bd mokro prawda? ale wiadomo że bd też ślisko czy tak? Nie moja sprawa skoro ktoś tego nie rozumie. Nie mam zamiarów komentować ataków na mnie.. skoro się nie podoba proszę nie czytać tego.. wystarczy dobra wola i chęci a choćby forum stanie się bardziej przyjazne..
Przykro mi..nie będę sobie nabijał postów obrażaniem użytkownika takiego czy siakiego. Proszę także czytać ze zrozumieniem bo choćby niedawno napisałem jakie są moje nadzieje/ życzenia odnośnie PESa, a jestem bo jestem, przynajmniej nie praktykuje zjawiska które zwie się "trolowaniem"
mpoesp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmm.. regulamin.. to 1
a 2 mam prawo do pisania tego co myślę.. tak samo można powiedzieć że nudne jest mówienie jaki to pes bd super.. raz wystarczy? no właśnie to panie działa w 2 strony. Kolejną sprawą jest to że kultura wymagana jest wszędzie, zarówno w szkole, jak i mieście, "kościele" , forum i w domu.. tak zostałem nauczony.
Nauczono mnie także w LO do wyciągania wniosków.. jak deszcz pada wiadomo że bd mokro prawda? ale wiadomo że bd też ślisko czy tak? Nie moja sprawa skoro ktoś tego nie rozumie. Nie mam zamiarów komentować ataków na mnie.. skoro się nie podoba proszę nie czytać tego.. wystarczy dobra wola i chęci a choćby forum stanie się bardziej przyjazne..
Przykro mi..nie będę sobie nabijał postów obrażaniem użytkownika takiego czy siakiego. Proszę także czytać ze zrozumieniem bo choćby niedawno napisałem jakie są moje nadzieje/ życzenia odnośnie PESa, a jestem bo jestem, przynajmniej nie praktykuje zjawiska które zwie się "trolowaniem"
--- Koniec cytatu ---
Ale pierdoły, aż czytać się nie da.
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWidzę że komuś daje satysfakcja z obrażania mnie.. gratuluje dobrej zabawy.. NIE jesteśmy na TY, nie jestem twoim kolegą.. nie będę się w tę zabawe wdawał.
Panie Longfly mówisz że ma być dopracowana, ale jak by nie spojrzeć to każda następna edycja miała taka być;) więc jak by nie spojrzeć nie ma podstaw ku temu by wierzyć w ich słowa o jakiejś mega poprawie, spodziewałbym się bardziej właśnie jak to napisałeś "a raczej miotaja sie w kolko"
--- Koniec cytatu ---
tak ale poniewaz nie ma w co zagrac a widzialem zapowiedz fify gdzie zawodnicy ruszaja sie jakby srodek ciezkosci byl przypiety w pasie a nogami przebieraja jak kukielki wiec zawsze pozostaje wiara. Inna sprawa czy wiara warta bedzie 110 zloty za egzemplarz prawie tej samej gry.
nie polecam dyskusji z tym trolowym pisarzem poniewaz zwyczajnie doczepia sie jak glupi nic do dyskusji nie wnoszac - dzieci i ludzie o malym stopniu inteligencji niestety tak maja
Nawigacja
[#] Następna strona