Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EURO 2012 DLC Patch by Jenkey1002+UPDATE!

<< < (5/15) > >>

osi1905:
Witam jak odpalam przez euro 2012 luncher czy cos xD takie cos mam i nie mam flag takich jak na filmiku tylko normalne nie znaleziono punkty wejscia prodecedury crc32 w biblotece zlib1.dll.

Ryback:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam jak odpalam przez euro 2012 luncher czy cos xD takie cos mam i nie mam flag takich jak na filmiku tylko normalne nie znaleziono punkty wejscia prodecedury crc32 w biblotece zlib1.dll.

--- Koniec cytatu ---

Ja mam tak samo

Może zacznę od początku: Najpierw włanczam patcha poprzez ikonę euro2012.exe,chwilę odczekuje i pojawia się okienko z informacją nie znaleziono punktu wejscia prodecedury crc32 w biblotece zlib1.dll. i naciskam ok i gra się włancza gdy jestem już w grze wybieram edit - Teams i wybieram na przykład arsenal ale arsenal stroje ma jakieś inne i wszystkie zespoły też mają inne stroje i flagi reprezentacji są zwykłe, nie takie jak na filmiku.

kriss12:
a ja jak klikam na euro launcher i play euro to gra mi sie  w ogóle nie odpala
co jest nie tak ??

osi1905:
Powiem ze fajnie sie gra na tym patchu ale i tak pesedit lepszy xD znaczy gameplay yenkey jest wlasnie bardzo dobry zmienia duzo jest znakomite ale reszta tragiczna nie wiem chyba przejde na psvn czy cos xD

KrystianTraker:
opłaca się pobierać ?:) bo widzę jęki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej