Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EURO 2012 DLC Patch by Jenkey1002+UPDATE!

<< < (7/15) > >>

kmiron#10:
Czy ktoś wie, czemu kiedy włączam "Euro 2012 Launcher" i próbuję kliknąć którąś z opcji, nic się nie dzieje?

zgredzik90:
Jest jakiś błąd bo Gdy wybieram Euro 2012 w menu to zamiast Copa libertadores to wyskakuje mi 8 grup a znowu jak chce grać Euro 2012 w puchar to mecze odbywają się na Wembley itp jak ustawić aby wszystko było realnie a więc stadion i grupy >

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZa 2 razem jak odpaliłem grę to nie wiem czemu, ale mecz zamiast trwać 10min trwał ok. minuty.

--- Koniec cytatu ---
masz zapewne w gameplay toolu ustawiony czas musisz dac na default/domyslny bo jesli masz w programie ustawiony konkretny czas to ten w grze sie "nie liczy"
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmm a polski komentarz bd działać ?

--- Koniec cytatu ---
tak bo komentarz nie ingeruje NIGDY W ŻADEN PATCH
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktoś wie, czemu kiedy włączam "Euro 2012 Launcher" i próbuję kliknąć którąś z opcji, nic się nie dzieje?

--- Koniec cytatu ---
Przeinstaluj najpierw dlc a jak nie pomoze to cala gre
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest jakiś błąd bo Gdy wybieram Euro 2012 w menu to zamiast Copa libertadores to wyskakuje mi 8 grup a znowu jak chce grać Euro 2012 w puchar to mecze odbywają się na Wembley itp jak ustawić aby wszystko było realnie a więc stadion i grupy >

--- Koniec cytatu ---
stadiony sa losowo dobierane, a grupy ustawisz recznie bo raczej automatycznie sie nie da to raptem 2 minuty roboty

KrystianTraker:
mam problem ! podczas odpalania z launchera i wybrania play euro 2012 menu mam noramlne bez moda itd co jest ?

miloszBDG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest jakiś błąd bo Gdy wybieram Euro 2012 w menu to zamiast Copa libertadores to wyskakuje mi 8 grup a znowu jak chce grać Euro 2012 w puchar to mecze odbywają się na Wembley itp jak ustawić aby wszystko było realnie a więc stadion i grupy >

--- Koniec cytatu ---
to nie jest bląd ! fajnie jest to zrobione:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej