Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
EURO 2012 DLC Patch by Jenkey1002+UPDATE!
mateusztb:
Pobrałem ten patch ponownie i gówno ... Nawet nie mogę odtworzyć instalki ,bo odrazu zawiecha ... na [cenzura] 2,6 gb ? ... Życze powodzenia.
Charis:
Poproszę o re-up 10 parta, ponieważ przerwało przy 150 mb, a ponownie pobrać tego nie można wyskakuje błąd.
Z góry dziękuję
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPobrałem ten patch ponownie i gówno ... Nawet nie mogę odtworzyć instalki ,bo odrazu zawiecha ... na penis 2,6 gb ? ... Życze powodzenia.
--- Koniec cytatu ---
U mnie wszystko działa także nie zwalaj na patch albo masz słaby komp albo coś źle robisz.
mateusztb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie wszystko działa także nie zwalaj na patch albo masz słaby komp albo coś źle robisz.
--- Koniec cytatu ---
Słaby komp ?
4096 mb Ram
Procek 2.60 GHz
więc nie mów ,że słaby ...
Ściagam to i nawet nie moge odtworzyć tego pliku . Totalna zawiecha i res kompa ... i nawet tego nie moge usunąć i mi zajmuje 3 gb ...
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESłaby komp ?
4096 mb Ram
Procek 2.60 GHz
więc nie mów ,że słaby ...
Ściagam to i nawet nie moge odtworzyć tego pliku . Totalna zawiecha i res kompa ... i nawet tego nie moge usunąć i mi zajmuje 3 gb ...
--- Koniec cytatu ---
Możesz mieć i nawet kwatrylion gb ramu itd., ale z dużym syfem twój komp działa jak te z lat dziewięćdziesiątych. Najpierw powywalaj niepotrzebne procesy, a o reszcie poczytaj w necie
Nawigacja
[#] Następna strona