Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

EURO 2012 DLC Patch by Jenkey1002+UPDATE!

<< < (2/15) > >>

Radeqq81:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzego on tam napchał że to waży prawie 3 gb  :D Staty pewnie od konami

--- Koniec cytatu ---
Statystyki są zmienione przez użytkownika Kenny z ekipy Moddingway. REJESTRACJA lub LOGOWANIEJest możliwość wstawienia torrenta?

--- Koniec cytatu ---
Jenkey1002 na pewno nie wstawi, pozostaje liczyc na kogos innego komu sie bedzie chcialo go udostepniac

Ryback:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak włączam patcha przez selektor wyskakuje :  Nie znaleziono punktu wejścia procedury crc32 w bibliotece zlib1.dll.

--- Koniec cytatu ---

Ja mam dokładnie to samo wogóle nie mogę uruchomić patcha, pomoże ktoś? ???

Radeqq81:
Jenkey 1002 na swoim blogu pisze, zeby (jesli wystepuje taki blad) wylaczyc wszystkie programy zabezpieczajace i antywirusowe przed instalacja patcha. Jesli juz macie go zainstalowanego odinstalujcie go calkowicie, wylaczcie wszystkie programy, antyviry itd i dopiero zainstalujcie dlc. A ode mnie: najlepiej zrobcie to na czystej wersji gry.

P@ul:
Współpracuje z fire patch czy lepeij nie mieszac tych patchów?

Radeqq81:
Napisałem jak byk w pierwszym poscie, ze mozna wraz z nim uzywac kazdego patcha, dziala jak osobna gra (oczywiscie PES 12 musi byc zainstalowany) ale poza tym mozna uzywac patcha jakiego sie chce :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej