Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

UEFA EURO 2012 Poland & Ukraine Patch by pes-serbia.com Udpate 1.1

<< < (4/6) > >>

error.exe:
Rozwiązanie problemu jest proste. Też prawie dałbym się nabrać na pewną rzecz. Przy instalacji patcha, w polu gdzie trzeba wybrać miejsce gdzie jest zainstalowany pes. Czytajcie uważnie co jest w adresie do folderu. Musicie wybrać katalog główny pesa(np. DYSK:\gry\nazwa głównego folderu gdzie mamy pesa). Wybieracie wasze miejsce zainstalowania pesa i dajecie ok. Natępnie w tym polu gdzie jest pokazana lokalizacja na końcu usuwamy napis "\Pro Evolution Soccer 2012".

Jeszcze odnośnie patcha, to daje 5/10. Składy nie dokońca dobrane, niema innych drużyn niż narodowe,mam dobrego kompa a grafika jest słaba i ogólne wykonanie też mi się nie podoba. Polecam PESedit patch 3.4 + dodatek euro 2012.

mateusztb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozwiązanie problemu jest proste. Też prawie dałbym się nabrać na pewną rzecz. Przy instalacji patcha, w polu gdzie trzeba wybrać miejsce gdzie jest zainstalowany pes. Czytajcie uważnie co jest w adresie do folderu. Musicie wybrać katalog główny pesa(np. DYSK:\gry\nazwa głównego folderu gdzie mamy pesa). Wybieracie wasze miejsce zainstalowania pesa i dajecie ok. Natępnie w tym polu gdzie jest pokazana lokalizacja na końcu usuwamy napis "\Pro Evolution Soccer 2012".

Jeszcze odnośnie patcha, to daje 5/10. Składy nie dokońca dobrane, niema innych drużyn niż narodowe,mam dobrego kompa a grafika jest słaba i ogólne wykonanie też mi się nie podoba. Polecam PESedit patch 3.4 + dodatek euro 2012.

--- Koniec cytatu ---

To akurat wiem . Tylko jak wlączam pesa to tam jest zawsze intro i jest te zwykłe a powinno byc euro . Tak samo coś ze stadionami. Przecież to jest jakiś błąd z instalacją ,że są same druzyny. I na dodatek pisze ,że Not avalibe czy coś tam przy FL,LE,LM .

zaba77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIERozwiązanie problemu jest proste. Też prawie dałbym się nabrać na pewną rzecz. Przy instalacji patcha, w polu gdzie trzeba wybrać miejsce gdzie jest zainstalowany pes. Czytajcie uważnie co jest w adresie do folderu. Musicie wybrać katalog główny pesa(np. DYSK:\gry\nazwa głównego folderu gdzie mamy pesa). Wybieracie wasze miejsce zainstalowania pesa i dajecie ok. Natępnie w tym polu gdzie jest pokazana lokalizacja na końcu usuwamy napis "\Pro Evolution Soccer 2012".

--- Koniec cytatu ---

zrobilem tak i dziala ;) ale czemu nie ma wgl komentarza podczas meczu ? ^^

mateusztb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEzrobilem tak i dziala ;) ale czemu nie ma wgl komentarza podczas meczu ? ^^

--- Koniec cytatu ---

Trzeba ustawić w opcjach by się właczyl .
A masz w ogóle menu tak jak na ss'ach ?
Bo ja już tak dawno temu zrobiłem tylko przy FL,LM,LE pisze ,ze NOT AVAIBLE czy cóś.I mam zwykłe menu ,a nie tak jak na ss'ach.

A po 2. To pisalem raz i nie wiem czy ktoś tak pisał ,że są tam 2x Pro Evolution Soccer 2012.

zaba77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETrzeba ustawić w opcjach by się właczyl .
A masz w ogóle menu tak jak na ss'ach ?
Bo ja już tak dawno temu zrobiłem tylko przy FL,LM,LE pisze ,ze NOT AVAIBLE czy cóś.I mam zwykłe menu ,a nie tak jak na ss'ach.

A po 2. To pisalem raz i nie wiem czy ktoś tak pisał ,że są tam 2x Pro Evolution Soccer 2012.

--- Koniec cytatu ---

no w sumie menu mam z pesa zwyklego.. i tez pisze o tym not avaible .. ale mam osobnego exe z euro i osobnego ze zwyklym pesem i sie tym nie przejmuje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej