Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

NIKE DRI-FIT w PES 12 info dla kitsmakerów!!! olśniło mnie!!!

(1/2) > >>

olmajti:
mając chwile przerwy w nauce zacząłem grzebać w folderze ze strojami do PESa. zaczęło mnie ciekawić dlaczego na zrzutach modeli niektóre (nie tech-fit)wyglądają inaczej (jakoś wcześniej nie zwracałem na to uwagi). zacząłem grzebać w folderach z printscreenami i doznałem szoku  :o

modele: 5, 6, 7, 8, 22, 83, 89, 90 to tight-fit dla standardowych tekstur (nie adidas tech-fit) stosowanych w tej edycji PESa dzięki temu stroje DRI-FIT mogą wyglądać tak jak w rzeczywistości bez pierdzielenia się z przerabianiem ich na  teksturę tech-fit

dowody
standardowy kit ze standardowym kołnieżykiem model 10

standardowy kit z włączonym tech-fit model 35

i standardowy kołnieżyk na teksturze standardowej ale strój leży jak DRI-FIT!!!! czad z du*y @_@ model 85

szkoda tylko że wyczaiłem to dopiero teraz  :-\

leoarsalan90:
ciekawe, zawsze trzeba było prosić o tech-fit, a teraz można mieć to na standardzie, dzięki za info kolego.  :)

★Blue Boy★:
własnie mnie tez to ciekawiło bo widziałem na necie GDB Włochów i były na nim stroje jak z tech-fit, jednak po otwarciu GDB zobaczyłem że są normalne stroje

olmajti:
właśnie dowiedziałem się że tight-fit pojawił się już w PESie 11. :P

szkoda że dopiero teraz to zauważyłem. zaoszczędziłoby to wiele pracy ludziom

Pes6 rlz:
Nie no panowie...
Nie mówcie że nie wiedzieliście O_o

Tych modeli na da się "odznaczyć" w grze żeby jedna os. miała takie kitsy - ma je cała drużyna

Jest to odpowiednik tech-fit od pumy (w którymś edytorze była możliwość przy drużynie zaznaczenia rodzaju stroju: normal, adidas tech-fi i puma)

A co do realności - takie modele mają wszystkie reprezentacje Afryki
np.:

Wracając do PESa to ja użyłem tego modelu np. w kitspacku Newcastle

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej