Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

Stadion CampNou

<< < (4/5) > >>

dodo997:
przeinstaluj sobie pesa i nie truj jak ci to mamy naprawic skoro nie wiemy co tam u siebie masz?pewnie niezły syf.prosbe o stadion usun bo daje sobie głowe uciac ze ci nikt nie zrobi stadionu.

dałem ci tabelke z unnamedami stadionów i wywal z dt07 WSZYSTKIE od camp nou
jezeli tego nie ogarniasz to juz daj sobie spokój z tym bo szkoda nerwow

Damiano___11:
juz mi ciebie zal sie robi czlowieku mwie ci usuwam WSZYSTKIE nawet caly folder i mam ten stadion ale jest CampNou z tymi bledami co pisalem
A jak tego nie ogarniasz to po h** nabijasz sobie posty pacanie ?

dodo997:
dlaczego wywalasz posty?wywal lepiej ten temat to jest bez sensu

robert09:
Boże...kur** gdzie się podziali ludzie którzy potrafią myśleć?!?!

Jak w grze coś ci zastępuje CampNOU
to to tak jak DODO mówił....znajdź pliki odpowiadające za CAMPNOU (masz tabele z plikami...)w dt07.img i je usuń...czy to takie trudne...

To chyba da się wymyślić samemu bez zakładania tematów...które na dodatek sa zdublowane...bo prosisz żeby ktoś ci stadion wykonał...widziałeś zebu tu był jakiś fanowski stadion zrobiony przez człowieka  z tego forum??
Ludzie o małe sie nie moga doprosić a ty szukasz stadionu który masz w grze...szok...

MichW:
Widać, że admini nie zauważają w ogóle tego wątku jak i innych działów. Do czego to doszło, żeby dzieci z podstawówki mogły zakładać wątki o byle g. Wystarczy użyć trochę mózgu nic więcej, a nie wyzywać na dodatek b. dobrego grafika i nabijając posty. Jak mówił Robert nie licz, że ktokolwiek zrobi to za Ciebie, bo tu nie potrzeba tyle co wiedzy informatycznej, tylko myślenia, a jak to mówią od tego głowa nie boli :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej