Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony
Stadion CampNou
dodo997:
jezeli wywalisz wszystko jak trzeba to bedzie na 100% ok a w menu bedziesz musiał wybrać stadion Poznański.jezeli ci nie zależy na innych stadionach euro,bandach itp to wywal cały folder dt07
Damiano___11:
wywaliłem ten cały folder ale mówie ci jest stadion CampNou bo wybieram ten Poznań i jest CampNou ale z błędami za bramką są np takie czarne płachty od których odbija się piłka a na stadionie takie czarne pasy. Wokół stadionu tam gdzie powinien być taki niby chodnik jest jakby niebo taki obszar jakby tam była dziura.
Musi być inny sposób żeby odzyskać normalne CampNou
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwywaliłem ten cały folder ale mówie ci jest stadion CampNou bo wybieram ten Poznań i jest CampNou ale z błędami za bramką są np takie czarne płachty od których odbija się piłka a na stadionie takie czarne pasy. Wokół stadionu tam gdzie powinien być taki niby chodnik jest jakby niebo taki obszar jakby tam była dziura.
--- Koniec cytatu ---
To brakuje tobie plików, źle ściągnąłeś, albo podpisałeś
Damiano___11:
a moglibyście wrzucić mi pliki które naprawią CampNou lub poprostu podmienie je w kitserwerze ?
dodo997:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwywaliłem ten cały folder ale mówie ci jest stadion CampNou bo wybieram ten Poznań i jest CampNou ale z błędami za bramką są np takie czarne płachty od których odbija się piłka a na stadionie takie czarne pasy. Wokół stadionu tam gdzie powinien być taki niby chodnik jest jakby niebo taki obszar jakby tam była dziura.
--- Koniec cytatu ---
mówie ci wywal dt07 bo coś tam zwaliłeś.nikt tego za ciebie nie zrobi i nikt też nie zrobi dla ciebie camp nou ani zadnego innego stadionu
Nawigacja
[#] Następna strona