Archiwum > Sport
Boks
Artur 7:
Nie było takiego wątku, więc zakładam i pewnie ktoś tu u nas interesuje się boksem lub może uprawia... ;) Od czasu do czasu będę wrzucał jakieś info czy filmik z ważnymi wydarzeniami, bo staram się być na bieżąco i sledze takie stronki jak bokser.org czy ringpolska... ;) Jak co to zapraszam zainteresowanych do dyskusji o tym brutalnym i ciężkim jak i zarazem pięknym sporcie... ;)
No to na początek może mała kontrowersja... Niedawno przyjechała do nas legenda boksu - Roy Jones Jr. Miał zawalczyć z naszym Dawidem "Cyganem" Kosteckim 30 czerwca w hali Atlas Arena w Łodzi. "Cygan" po walce miał się stawić do odsadki - 2.5 roku za dawne akcje... Ciężko trenował do walki, która miała być promocją naszego boksu, a dla niego spełnieniem marzeń... Jak się okazało do walki nie dojdzie, bo "Cygana" zatrzymała policja po wywiadzie, którego udzilał w tv polsat i postanowiono już teraz go "posadzić"... ::) Dla mnie to pokazuje jakie mamy państwo ost. np. w stanach pozwolono Floydowi Meywetherowi odbyć walkę z Miguelem Cotto aby stan Nevada w ten sposób zarobił na tej walce, a potem "Manny" musiał wstawić się do odsiadki co zresztą doszło do skutku... Tutaj jak widać Polska to Polska...
Oczywiście to co jest napisane powyżej to moje słowa - nie kopia z artykułu jakby ktoś pytał... :D :D :D ;)
Risto-pl:
"Zatrzymania dokonali funkcjonariusze z Wydziału Kryminalnego i Realizacyjnego ze względu na nakaz przymusowego doprowadzenia, który wydał Sąd Okręgowy w Rzeszowie. Dawid K. jest prawomocnie skazany za kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą" mało mu było kasy z boksu za kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą to i tak mały wyrok >:( byli lepsi zawodnicy którzy siedzieli lub siedzą
$RMF$:
Many to Pacquaio, Floyd to "Money"
Kostecki już dostał swoją szanse kiedyś, teraz zmarnował ją po raz drugi.
Artur 7:
No tak pomyslilo mi sie z kasą $$$ ;)
A co do Kosteckiego to chodzi o dawne sprawy wiec juz dawno skonczyl z tamtym zyciem i postawil na boks ale niestety za bledy z przeszlosci przyszlo mu zaplacic ale jezeli sad wyraza zgode ze po walce pojdzie na odsiadke a potem na kilka dni przed go zamykaja to...
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona