Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Twarze by g.wielgosik (Bin)
g.wielgosik:
Dziś powracam (chyba na chwilę) z robieniem twarzy. Jest to skan, robiony na szybko R. Lewandowskiego. Wiem że nie jest to najlepsze ale może się przyda komuś :P
Usta nie do końca wyglądają jak powinny ale mi się zawineła warga ..... w 3 wersjach z różnymi fryzami.
Rexorek:
Niewiem jakie robiłeś wcześniej twarze ale te słabe, może byś kogoś z ekstraklasy zrobił to bym chętnie pobrał btw. jak bedziesz miał czas skomentuj moje kitsy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE są tam stroje dla polski i brazyli na nowy sezon do pesa 11 ale do 12 też pasują
henio22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiewiem jakie robiłeś wcześniej twarze ale te słabe, może byś kogoś z ekstraklasy zrobił to bym chętnie pobrał btw. jak bedziesz miał czas skomentuj moje kitsy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE są tam stroje dla polski i brazyli na nowy sezon do pesa 11 ale do 12 też pasują
--- Koniec cytatu ---
Czyli ten komentarz powstał tylko dla reklamy swoich kitsów? ...
Co do twarzy to słaba. Może spróbuj z binami do pesa 2012? Robert już ma twarz w binie i raczej na tej nikt grać nie będzie :D Pozdro
g.wielgosik:
--- Cytuj ---
Co do twarzy to słaba. Może spróbuj z binami do pesa 2012? Robert już ma twarz w binie i raczej na tej nikt grać nie będzie :D Pozdro
--- Koniec cytatu ---
Wiem że słaba :) Powoli walczę z binami i mam do pokazania wam jeden z pierwszych który zrobiłem.. ma jeszcze dużo błędów ale myślę że najgorszy też nie jest.
Nie robię w pes 12 bo nie posiadam tej gry, mam 11 i basta :)
Kameni na dzień dobry....
No i pierwsza wersja V.Valdesa..
makapaka.:
Wszystko ok, tylko może próbuj dla takich zawodników co nie mają twarzy a nie Valdesa co ma co najmniej z 5 .
Nawigacja
[#] Następna strona