Dział Ogólny > PES 2013
Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa co ma piernik do wiatraka??? Przecież nikt nie każe Ci grać online - ja też sporo gram offline bo aby umówić się na 2 mecze na pesleague trace grubo ponad godzinę (zanim grę przeciwnik włączy, rzuci wyzwanie, poustawia taktykę)
Chodzi tylko o kwestię taką, że wiele osób myśli, że skoro gra offline to niepotrzeba mu orginału - a piratów trzeba tępić bo z ich winy gra jest gorsza. Niestety PES jest baaaardzo piraconą grą.
możliwe, ale niewiele się pewnie pomyliłem :)
--- Koniec cytatu ---
ja rozumiem tylko ze sprowadziles grajacych oflajn do jednego worka :) ale fakt ze komp jest dobry w obronie ale przewidywalny a zywy przeciwnik to wiekszy stres wieksze emocje i ogolnie co innego:) pzdr
matiknw:
Panowie mam tylko jedno pytanie nie chce otwierac nowego tematu dlatego zapytam tu. Dlaczego zawodnicy po zakonczeniu kariery odradzaja sie na nowo w wieku np 16 lat ? :-\
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie mam tylko jedno pytanie nie chce otwierac nowego tematu dlatego zapytam tu. Dlaczego zawodnicy po zakonczeniu kariery odradzaja sie na nowo w wieku np 16 lat ? :-\
--- Koniec cytatu ---
no po prostu tak to zrobiło konami.
matiknw:
A czy da sie to jakos wylaczyc?
Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA czy da sie to jakos wylaczyc?
--- Koniec cytatu ---
nie
Nawigacja
[#] Następna strona