Dział Ogólny > PES 2013
Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013
dealbrooklyn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tylko w tym pesie są nie dopracowani bramkarze i tu ludzie mieli najwięcej dopowiedzenia jak ci by wpadło w meczu ligowym takie coś ciekawe czy byś był zadowolony
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
nie tylko w tym PESie.
najgorsi byli w pierwszym PES z nowym silnikiem :D
dealbrooklyn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu, jak pamięcią sięgam, to zawsze miałem w grze Bundesligę, dlatego myślałem, że KONAMI już ma na nią licencje.
Jeśli PES jest graficznie lepszy od FIFY, to dlaczego ta gra od EA ma o wiele większe wymagania?
--- Koniec cytatu ---
hahahaha :D
jeśli twoim wyznacznikiem jakości grafiki to są wymagania pozostaje mi pogratulować kreatywności xd
kriss12:
filmik ciekawy i gra się też zapowiada ciekawie więc i nad spolszczeniem popracuję ( JUŻ POTRZEBUJĘ BETA TESTERA)
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo prostu, jak pamięcią sięgam, to zawsze miałem w grze Bundesligę, dlatego myślałem, że KONAMI już ma na nią licencje.
--- Koniec cytatu ---
od PES 6 niema... ;]
Martinso:
Similarly to last year, Konami will release two versions for pes 2013 demo, first one on July 25th.
The first one will be released in the second half of July, and the other one will be out just before the game’s final release.
Nawigacja
[#] Następna strona