Dział Ogólny > PES 2013
Nowy filmik prezentujący tryby gry pes2013
OnoMatoPeja:
Powinno być jeszcze jedno wideo. Episod 1 mówi samo za siebie.
Wracając do tego nagrania.
Zmieniony interfejs graficzny ale na bazie z PES2012. Ciekawe zagrania w ataku i interwencie bramkarzy.
Tryb online trochę rozbudowany, ale nadal nie oferuje poglądu w opcje połączenia między graczami (up i down po obu stronach).... wielki błąd.
Więcej nie ma.
longfly:
powiem tak szalu nie ma ale obiecujaco i ladnie wiec czekac na pewno bede:)
tommy9999pl:
No muszę przyznać że PESik idzie w dobrą stronę i tym razem to nie będzie kolejna łatka z numerkiem 13 a osobny twór :) Treningi były zawsze fajne w Pesie ale ta rozbudowa jest jeszcze fajniejsza. W końcu trening czyni mistrza ,więc żeby być kimś ,zapewne srogo będziemy musieli w tym treningu po przebywać ;)Współczuje koledze który jest zawiedziony brakiem trików na klawiaturze....
MyPES może już trochę FB okupuje ale jak na nowego PESa to rzeczywiście innowacja.Taki programik do chwalenia sie kolegom statami .
Animacje pewnie będą wyśmiewane dopóki nie wejdzie nowa generacja ,konsol? silników? Japończyków? ale ja wiem że teraz w siedzibie KONAMI dzieje się sowita ewolucja składowa więc nastawiam się bardziej na poprawę tego co zepsuł Seabass.
Co nowego...Nareszcie jest moment że siatki nie rozciągają się na tyle żeby mogły zgarnąć podawaczy do piłek stojących na bieżni ;)
Podoba mi się jeszcze motyw w którym możemy wydać zarobione pieniądze...w końcu! Tak jak np. w przypadku Football Managera ,pieniądze które zarabialiśmy jako manager zespołu ,nie mogliśmy wydać chociażby na waciki i z tego względu mogliśmy równie dobrze pracować za darmo w FCB...Tutaj zakupujemy sprzęt treningowy który ma nam pomóc indywidualnie. Więc jak sobie pościeli....yyy...zarobimy...tak się rozwiniemy :)
The_Wraith:
Myslałem, że będzie kolejny filmik prezentujący jedynie kawałek gameplayu, a tu miła niespodzianka.
Wszystko wygląda bardzo fajnie.
- Mnóstwo rzeczy do odblokowania/kupienia w master league bodajże. tego jeszcze nie było i możliwość kupienia np. pachołków, rowerów treningowych i dzięki nim podwyższanie statystyk graczy - no świetne!
- Piłkarze wyglądają i poruszają się znakomicie, bardzo naturalnie i bardziej niż w poprzedniej części, teraz to już dorównuje FIFie, a mam nadzieję, że w finalnej wersji nawet ją przegoni.
- Kombinacje z first touch ciekawe - można będzie robić ciekawe akcje, a przy tym nie wygląda to sztucznie.
- Sporo nowych opcji w treningu, co mnie bardzo cieszy, bo w 2012 było tylko kilka opcji teningowych, więc po chwili to się nudziło.
Filmik bardzo fajny, pokazuje dużo nowości, ale zaraz przyjdą jacys dziwni ludzie i zapewne zaczną krytykować i doszukiwać się wszelkiego rodzaju nieścisłości i błędów, oraz wyzywać od sztuczności itp.
kamilpapaj16:
Ciekawe jakie nowe drużyny dojdą. Oby była Borussia Dortmund i jakieś kluby z Polski:P Chcielibyście, aby doszła jakaś nowa liga? Może Bundesliga:)
Nawigacja
[#] Następna strona