Archiwum > Sport
Igrzyska Olimpijskie - Londyn 2012
Michal16ZenitSP:
Chyba przyniosłem im szczęście, włączyłem na ich mecz, gdy przegrywali 8-9 w trzecim secie, wyjątkowo kibicowałem Rosjanom, bo tak samo jak monopol na wygrywanie w piłce mają od kilku lat Hiszpanie, tak i w siatkówce największą potęga od dawna była Brazylia, a ja lubię jak wygrywają zespoły, które nie są bogate kadrowo/finansowo, a potrafią ograć najlepszych jak Meksyk we wczorajszym finale z Brazylią :).
Usłyszałem dzisiaj,że Polska jest na 29 miejscu w rankingu medalowym,na pewno możemy być rozczarowani, ale w/w Meksyk ma 1 złoty i dwa brązowe i też się z tego tam cieszą, więc i my się cieszmy z tego co mamy, bo na następnej olimpiadzie może być gorzej.
Ukassiu:
Sorry, ale Polska właśnie zajęła najgorsze miejsce w historii swoich startów nie licząc roku 1948, więc na prawdę nie ma się z czego cieszyć. Polska jako kraj powinna być w okolicach 10 miejsca, z 20 medalami minimum. Trzeba przestac być minimalistami, bo z tego nic nie będzie. Siatkarze znowu wygrają drugorzędne rozgrywki, które wszyscy oleja, pojadą na igrzyska i wrócą z nich z niczym, a my i tak zaśpiewamy im Nic się nie stało? Stało się, nie można, cieszyć się z czegoś co nie jest dobrym wynikiem. Trzeba wymagać więcej, inaczej do niczego nie dojdziemy.
cinosław:
Ja też tak uważam, siatkarze zawiedli na całej lini. LA leży na maksa, 2 medale...
Ręczni to już nie to, żeglarstwo i ciężary nas ratują bo byśmy się ośmieszyli.
Obawiam się, że w Rio będzie jeszcze gorzej.
Nejdro:
Najdziwniejsze jest to, że wygrali Ci, którzy nie mieli. Tych "pewniaków" zeżarła presja. I myślę, że problem leży po stronie psychiki, bo nie wierzę, że takiej Radwańskiej zabrakło talentu, by wygrać z jakąś anonimową zawodniczką.
Palacio:
Majewski to był w gronie faworytów i naprzykład Klepacka czy Miarczynśki tak samo.
Nawigacja
[#] Następna strona