Archiwum > Sport
Igrzyska Olimpijskie - Londyn 2012
Nederland:
Wyjaśni mi ktoś, jakim cudem Kenia, Namibia i jeszcze ktoś miały białych chorążych?
--- Cytuj ---Czyli jesteś noga z geografii
--- Koniec cytatu ---
Wbrew pozorom geografia w gimnazjach i szkołach średnich nie ma wiele wspólnego z nazwami krajów, ich flagami, stolicami itp. Właściwie to prawie nic.
Palacio:
Nederland takim cudem jak w dyscyplinie tenis stołowy zamiast reprezentantów swoich krajów są praktycznie sami Chińczycy. I taki jakim Olisadebe był w Polsce.
A jeśli chodzi o te kraje to sądziłem, że jeśli ktos interesuje się piłką to powinien znać takie kraje. Chyba każdy z ciekawości sprawdzał tabele eliminacji mistrzostw świata.
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWbrew pozorom geografia w gimnazjach i szkołach średnich nie ma wiele wspólnego z nazwami krajów, ich flagami, stolicami itp. Właściwie to prawie nic.
--- Koniec cytatu ---
Nie miales w liceum sprawdzianow z mapy? Nienawidzilem tego cholerstwa.
Pikachu:
--- Cytuj ---A jeśli chodzi o te kraje to sądziłem, że jeśli ktos interesuje się piłką to powinien znać takie kraje. Chyba każdy z ciekawości sprawdzał tabele eliminacji mistrzostw świata.
--- Koniec cytatu ---
Południowy Sudan też wcześniej znałeś czy inne wytwory jak St Kitts & Nevis? Jak tak to dobry jesteś.
D17:
Pewnie nawet w pesie nimi grał :)
Nawigacja
[#] Następna strona