Dział Ogólny > PES 2013

Trailer pes2013 (episode 2) - strzały

(1/15) > >>

newsman:

Oczekiwane "Episode 2" - już dostępne! Jest to chyba ostatnie video z gry Pro Evolution Soccer 2013 przed premierą, a na pewno przed demem, bo pierwsze PRAWDOPODOBNIE wyjdzie 25 lipca! Dzisiejszy filmik prezentuje nam strzały. Przypatrzcie się trailerowi i zastanówcie się czy te akcje czegoś Wam nie przypominają? Np. ta z 35 sekundy :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jak oceniacie dzisiejszy film? Co powiecie o tych strzałkach kierunku?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Lewy23:
Cieszy mnie to, że pierwsze demo ujrzy światło dzienne 25 lipca. ;)

szymon848:
Tutaj chyba bardziej chodzi o rozgrywkę niż same strzały, w końcu tytuł "on the pitch" mówi sam za siebie ;)

Wszystko wygląda ładnie i pięknie ;P
Ciekaw jestem tylko tych strzałek, czy będzie trzeba przed podaniem wciskać jeszcze jakiś przycisk żeby się strzałka pokazała, w końcu na filmiku widać że pokazuje się ona jeszcze przed wciśnięciem podania/strzału (przed pokazaniem się pasku siły podania, strzału).
I rzecz jeszcze jedna... Ciekawe czy przeciwnicy będą widzieć te strzałki ;P ? Oby nie...

Lewy23:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECiekawe czy przeciwnicy będą widzieć te strzałki ;P ? Oby nie...

--- Koniec cytatu ---

Pewnie nie.

Deimian7:
Też boję się o te strzałki :/ Nie chciałbym czegoś takiego. Jak zauważyłem nie zawsze są wyświetlane ale to chyba tylko przy krótkim podaniu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej