Mhm.
Z przykrością stwierdzam, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. (nie odpisuj na to, tylko poszukaj)
Nie chce mi się przeszukiwać całego forum pod kątem Twoich zacnych wypowiedzi, ale nie raz odnosiłem takie wrażenie, czytając je. Aż mi się śmiać chciało, jaka tania podróba Neda.
Ktoś niedawno pisał, "traktuj internet z dystansem", ja apeluje o to także do Ciebie. Internet to dla mnie rzecz, w której mogę miło spędzić czas, i na prawdę nie potrzebuje osoby, która muszę naśladować.
Jeśli zarzucasz mi, że moje posty są ironiczne, to chyba proszę o kilka przykładów. Nie dbam o to, czy to twoja opinia, ale jeśli piszesz coś takiego, to najpierw miej pewność, że tak jest. (może te posty wydają się ironiczne tylko Tobie?)
Z pół roku temu? W wątku Chelsea, o ile pamiętam.
O ku_wa, to na prawdę niedawno...
Irona to nie jest rzecz namacalna, więc możesz mi tu udawać Greka w nieskończoność .
Chodziło mi o to, żebyś nie szukał na siłę ironii tam, gdzie jej nie ma - czemu nie dziwi mnie fakt, że nie zrozumiałeś o co chodzi i musisz dalej to ciągnąć?
A, i "stary" to do kumpla (o ile posiadasz) .
Przepraszam, następnym razem będę pisał Mr. kmiron, pasuje?
Czemu tylko za niego Co? Doszły mnie głosy, że reklamował wszem i obec również nijaki S@ntino
Tak, ale inni robili to tylko na PW, a Jaxok w każdym dziale.