Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
Matth3w:
Zapowiada się interesująco.Wreszcie jakaś odskocznia a nie co roku kluby europejskie,tym razem 4 mocne reprezentacje. Cieszy mnie również,iż w demo znajdzie się Internacional,lubię ten zespół bo zawsze grając ze znajomymi wybieram sobie ten zespół,mają bardzo ciekawą kadrę i świetny styl. Jednak moim pierwszym spotkaniem będzie Portugalia - Niemcy czyli takie małe el clasico.
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
No ciekawe co to będzie :D co roku jest tak ze w demo się gra lepiej niż potem w pełna wersje, ale to tylko moje zdanie.
--- Koniec cytatu ---
tez sie tego obawiam...
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFlamengo
--- Koniec cytatu ---
niech zgadne - Ronaldinho we Flamengo ahh... :D :D :D ::) ::)
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtez sie tego obawiam...
niech zgadne - Ronaldinho we Flamengo ahh... :D :D :D ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
tak ronaldinho ;D
D17:
Buty Ronaldo na tym filmiku zaje**iste!
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZapowiada się interesująco.Wreszcie jakaś odskocznia a nie co roku kluby europejskie,tym razem 4 mocne reprezentacje. Cieszy mnie również,iż w demo znajdzie się Internacional,lubię ten zespół bo zawsze grając ze znajomymi wybieram sobie ten zespół,mają bardzo ciekawą kadrę i świetny styl. Jednak moim pierwszym spotkaniem będzie Portugalia - Niemcy czyli takie małe el clasico.
--- Koniec cytatu ---
bez przesady że co roku... w 2010 były reprezentacje przecież w demie więc to tylko 2 wersje z klubami...
ciekawy skład drużynowy dema i teraz odczekać 6 dni a potem tylko na kolejne info o pełnej wersji :) patche prędzej czy później się pojawią więc jakie drużyny są to raczej mało ważne ;D
Nawigacja
[#] Następna strona