Messi w pes 2010 miał najlepsze staty a nie był cyborgiem. Gameplay musi być odpowiednio zrobiony.
Wlasnie w Pes 2010 Messi nie mial najlepszych. On tam mial chyba 84 overallu ? Cos takiego, a ostro biegl, najszybciej chyba z wszystkich, co mnie w jakis sposob bardzo dziwi. Od Pes'a 2011 Messi ma najlepsze staty, ale zasluguje na to i niech go takim w grze robia. To co on robi na boisku w rl, nikt nie robil i nie bedzie robil przez dlugie lata
Niech mi ktos powie, kto w 90% sytuacjach zdobywal gole/zdobywa , tak jak Messi ? Napewno nie ronaldo, napewno nie pele i inne przeszlosci. Kazda akcja Messiego jest inna i praktycznie kazda konczy sie bramka, albo prawie kazda
A to podcinka nad bramkarzem, a to to, a to tamto. Bramkarz nigdy nie wie, jak sie zachowac, jak Messi leci sam na sam. Nawet Cassilas dal sie oszukac 2 razy w meczu chyba , nie wiem czy to bylo o puchar Krola, czy o co Barca-Real. Messi zdobyl 2 bramki podcinka nad Cassilasem. Barcelona wygrala wtedy 3-2, ale nie wiem czy to ten mecz byl.