Dział Ogólny > PES 2013

Demo 25 lipca - OFICJALNIE !

<< < (5/64) > >>

Mathi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw Pesie i tak pewnie będzie we Flamengo.

--- Koniec cytatu ---

Znając życie, to także pełna wersja PES'a 2013 będzie niezaktualizowana transferami, a pierwsze data pack wyjdzie pod koniec października (coś 25-30 bądź szybciej).

Pamiętam, jak po zainstalowaniu PES'a 2012 grałem Arsenalem Londyn, to grał tam jeszcze Fabregas i Nasri.

pawlodar_10:
Aż się boję jakie statystyki będzie miał Neymar, skoro się nim tak jarają na każdym filmiku.

Risto-pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAż się boję jakie statystyki będzie miał Neymar, skoro się nim tak jarają na każdym filmiku.

--- Koniec cytatu ---
lepiej aby takich ogrów w tej odsłonie nie było

Deimian7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Co to za czcionka??

--- Koniec cytatu ---

Napis "Demo 25 Lipca" to czcionka Pepsi, a Pro Evolution Soccer - nie wiem, bo to już było :)

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZnając życie, to także pełna wersja PES'a 2013 będzie niezaktualizowana transferami, a pierwsze data pack wyjdzie pod koniec października (coś 25-30 bądź szybciej).

Pamiętam, jak po zainstalowaniu PES'a 2012 grałem Arsenalem Londyn, to grał tam jeszcze Fabregas i Nasri.

--- Koniec cytatu ---
najlepsze ze w sieci nieraz moge jeszcze w Arsenalu Henry'ego dac z lawki... ;D ;D ;D ::) ::) ::) NO coz w Polsce pewnie bd Braszczykowski a pile bd rozgrywal nie kto inny jak Roger Geureiro... ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej