Bog nie wyslucha modlitw na temat gry komputerowej. On jest od pokoju na swiecie itd itp, a nie od gierki komputerowej ... Dziwia mnie takie komentarze niektorych ludzi.
A ty piszesz że pes jest nie realny,błąd z życia wzięty
Michał - a skąd takie informacje?
Dlatego pytam, ile prawdy w tym, czym chwali się Konami
Nie idzie ? Owszem idzie. Czlowiek ma wolna wole i moze wybierac zlo, a moze wybierac dobro. Bóg dal wladze czlowiekowi na ziemi i to czlowiek decyduje, czy idzie w kierunku dobra - ku niebu, czy w kierunku zla - ku pieklu. Niestety w dzisiejszym swiecie, poprzez rozwoj technologiczny ludzie moga miec raj na ziemi i to im robi wode z mozgu i nie dbaja o zycie religijne, ale to sie zemsci na nich, jesli tego nie zmienia w przyszlosci ... Dlaczego dzieje sie tyle zlych rzeczy akurat w tym wieku 21 ? Dlatego bo ludzie nie przestrzegaja praw Bozych. I bedzie jeszcze gorzej. Kiedys nie bylo tyle trzesien ziemi, tyle zla ile jest teraz. Zyjemy w chorym i zaklamanym swiecie. Wazne jest jednak to ,aby nie utracic wiary Nawet Jezus o tym mowil. Z gory jestem przygotowany na wszelkiego rodzaju krytyki. Cytuje slowa Ewangelii "Gdy by was przesladowali, wysmiewali z mego powodu, cieszcie sie i radujcie, albowiem wielka jest wasza nagroda". Pozdrawiam wszystkich trzezwo myslacych i nie tylko.
Jehowy ? Nie. Jestem Chrzescijaninem. Uwazasz, ze swiat powstal sam ? Ewolucja ? A co dalo poczatek tej ewolucji ? Skad sie wzielo to cos co dalo ewolucje ? Powiesz pewnie, no dalo to cos ewolucje, a ja sie pytam ,skad to cos co dalo ewolucje sie wzielo ? I tak do skutku moge mowic i to jest niepodwazalny dowod na istnienie Boga i jest wiele rzeczy jeszcze, ktore moglbym pisac az do wieczora. Dlaczego liczymy lata i mamy teraz 2012 rok , mimo iz swiat ma iles mln lat ? Dlatego bo liczymy czas od narodzin Jezusa i nie wazne czy jestes ateista, czy nie i tak liczysz lata od narodzin.
Europejskimi zespołami dostępnymi w grze będzie w pełni licencjonowana reprezentacja Niemiec, Portugalii, Włoch i Anglii.W trybie Copa Lidertadores zagramy Santos FC, SC International, Fluminense i Flamengo.Przetestować grę będziemy mogli na dowolnym poziomie trudności.
Wie ktoś może jakie zespoły będą dostępne w demie ,ile czasu będzie można zagrać mecz, cały czy tylko polowe i jak opcje będą dostępne...?