Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
longfly:
ja mysle ze akurat kilku zawodnikow wyczajnie ma zadatki na statystyki cyborga ronaldo strzalem i szybkoscia messi dryblingiem i technika no takie zycie kazdy zespol ma jakiegos lidera.
A co do walki cialem to oby nie bylo tak ze grajac z teoretycznie mocnymi silowo niemcami taka argentyna kazde moje wejscie to faul a chyba zwyczajnie powinienem sie odbic od takiego niemca bo wyglada to tak jakby byli strasznie delikatni a gdy jest odwrotna sytuacja niemcy juz graja odpowiednio twardo.
Gameplaj na pewno licze ze bedzie wolniejszy bez przewagi krotkich wrzutek ze skrzydla bo nie moze byc tak ze jak ja przelaczam na obronce to przez ulamek sekundy zawodnik przystaje co powoduje dojscie do glowki badz strzalu przeciwnikowi.
MaddiMNagic:
Powinni wprowadzić różnych sędziów do wyboru, jak w Fifie.
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam nadzieję, że będzie łatwiej odebrać piłkę. W PES 2012 wystarczy, że zawodnik, którym sterujemy, lekko zderzy się z przeciwnikiem, a sędzia od razu używa gwizdka.
--- Koniec cytatu ---
Otoz to, wiekszosc przypadkow odbioru pilki, konczy sie faulem ... , lekkie dotkniecie i faul. Miejmy nadzieje, ze w 2013 to wyeliminowali/wyeliminuja.
Przemo1994:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMessi w pes 2010 miał najlepsze staty a nie był cyborgiem. Gameplay musi być odpowiednio zrobiony.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie w Pes 2010 Messi nie mial najlepszych. On tam mial chyba 84 overallu ? Cos takiego, a ostro biegl, najszybciej chyba z wszystkich, co mnie w jakis sposob bardzo dziwi. Od Pes'a 2011 Messi ma najlepsze staty, ale zasluguje na to i niech go takim w grze robia. To co on robi na boisku w rl, nikt nie robil i nie bedzie robil przez dlugie lata :) Niech mi ktos powie, kto w 90% sytuacjach zdobywal gole/zdobywa , tak jak Messi ? Napewno nie ronaldo, napewno nie pele i inne przeszlosci. Kazda akcja Messiego jest inna i praktycznie kazda konczy sie bramka, albo prawie kazda :P A to podcinka nad bramkarzem, a to to, a to tamto. Bramkarz nigdy nie wie, jak sie zachowac, jak Messi leci sam na sam. Nawet Cassilas dal sie oszukac 2 razy w meczu chyba , nie wiem czy to bylo o puchar Krola, czy o co Barca-Real. Messi zdobyl 2 bramki podcinka nad Cassilasem. Barcelona wygrala wtedy 3-2, ale nie wiem czy to ten mecz byl.
MaddiMNagic:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co on robi na boisku w rl, nikt nie robil i nie bedzie robil przez dlugie lata :) Niech mi ktos powie, kto w 90% sytuacjach zdobywal gole/zdobywa , tak jak Messi ? Napewno nie ronaldo, napewno nie pele i inne przeszlosci. Kazda akcja Messiego jest inna i praktycznie kazda konczy sie bramka, albo prawie kazda :P
--- Koniec cytatu ---
Sorry, ale gorszych bzdur nie słyszałem.
Nawigacja
[#] Następna strona