Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Major- nie dyskutuj z sezonowcami , 1994 przy nicku daje mu 18 lat, łatwo wywnioskować , że masz do czynienia z "kibicem sukcesu"
--- Koniec cytatu ---
przepraszam że odrywam od tematu, ale proszę bez idiotycznych stereotypów czy "stwierdzeń" że młody to głupi... sam mam 17 lat ale w kibicowaniu kieruję się
REJESTRACJA lub LOGOWANIE więc to że ktoś ma poniżej 20,30,50 (?) lat nie oznacza że jest "kibicem sukcesu" czy "sezonowcem"... pisząc iż ktoś kto ma 18 lat jest kimś takim, obraża również mnie, mimo że ja sobie w tej kwestii nie mam nic sobie do zarzucenia ;) nie przepraszaj tylko następnym razem nie pisz stereotypami bo sam się nimi nie kieruję i to głupie... :)
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEw sensie rocznego budżetu- Barca tyle wydaje w sezonie.
Normalne, ze facet nastrzela masę goli skoro gra przeciw zespołom z innego finansowo świata. Wystarczy popatrzeć na niego w argentynie- czy tam strzela po 3 bramki co mecz? Nie.
--- Koniec cytatu ---
calkiem niedawno jak nie miesiac walnal hattricka wiec.......nie wiem co daje szukanie na sile powodow by deprecjonowac umiejetnosci zawodnika
Idac tym tokiem zawodnicy z polskiej ligi sa asami bo nie dosc ze graja za mniejsze pieniadze to jeszcze maja pod gorke bo i partnerzy z zespolu slabi/..
diego333:
To jest wątek o demo czy jakieś przepychanki kto jest lepszy ?
Artur 7:
no wlasnie na takie dyskusje jest miejsce zwane dział Sport:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Tylko niestety postow nie nabija... ;D ;D ;D ;)
pawlodar_10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENp. Anderson z Vitorii Guimaraes :) overall chyba 87
--- Koniec cytatu ---
Patrzenie na overall to głupota.
Nawigacja
[#] Następna strona