Dział Ogólny > PES 2013
Demo 25 lipca - OFICJALNIE !
Letischoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo ale podmieniane to wiesz... Oryginalne inaczej się słucha:)
--- Koniec cytatu ---
wiesz co...? jeśli gameplay ma być zajebisty i bramkarze super to ja mogę słuchać Smerfnych hitów i gargamela na komentatora bez możliwości podmienienia :))
Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, tak kolego niewątpiliwe się z tobą zgadzam. Pamiętam co robili Owen, Ronaldo czy też Shevchenko w ISS, czy też Babangida w PES 2, jednak zauważ, że od tego czasu minęło już 10-12 lat i wymagania względem tej gry powinny być o wiele większe. Tym bardziej biorąc pod uwagę przeszłość ( czyt. pes 5, pes 6 ) wymagam od tej gry o wiele więcej, ponieważ kiedyś prezentowała ona bardzo wysoki poziom.
--- Koniec cytatu ---
kiedys byla na wysokim poziomie na najwyzszym teraz to teraz... ;] Niestety ale szybkoscia zawodnik zawsze bd sie wyroznial tak jak wprawdziwym swiecie CR czy Wallcot to po prostu widac jaka maja przewage szybkosciowa nad innymi i teraz powiedz jak mialoby to konami zrobic zeby tacy zaw nie biegali jak swiry... Po to sa tez te staty biegu jeden ma 70 speeda drugi 96 i co zrobic
pentoza133:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkiedys byla na wysokim poziomie na najwyzszym teraz to teraz... ;] Niestety ale szybkoscia zawodnik zawsze bd sie wyroznial tak jak wprawdziwym swiecie CR czy Wallcot to po prostu widac jaka maja przewage szybkosciowa nad innymi i teraz powiedz jak mialoby to konami zrobic zeby tacy zaw nie biegali jak swiry... Po to sa tez te staty biegu jeden ma 70 speeda drugi 96 i co zrobic
--- Koniec cytatu ---
Chodzi tylko o to, by umiejętnie wykorzystać prawa jakie występują w piłce nożnej. Speedstery po prostu jada do przodu jak chcą a powinni rozbijać się od twardych defensorów. Jeśli ktokolwiek grał w piłkę to wie, że jeśli dryblujący jest na przeciwko Ciebie to szansa, że Cię minie jest malutka. Brakuje mi w tej grze łapania za koszulkę (kiedyś było), i czegoś więcej w grze rękami. Jakieś popychanie, łokcie itd, żeby zawodnik, który jednak nas minie musiał zdawać sobie sprawę, że może dostać jeszcze np. barkiem i straci równowagę. Niby nic, a znacznie trudniej by się strzelało bramki ;-)
Orson:
np w PES 2011 dali speed-laga i jesli gracz (nawet b.szybki) dostawał piłkę to i tak biegł z ia jak żółw , polscy obrońcy doganiali bez problemów zawodników angielskich jak Walcott czy Young , gdy ci mieli piłkę
Z tym, że to było bez sensu. Miałeś piłke - od razu musiałes się jej pozbyć niczym parzacego ziemniaka z ogniska. Dlatego znienawidziłem Seabassa -wpadał na coraz durniejsze pomysły
Jak to rozwiązać? Odrobinę (podkreślam- odrobine) zmniejszyć zwrotność piłkarzy, that,s all
kamilrys45:
Jak będzie jutro ta premierka to podrzućcie linka do pobrania :)
Pozdrawiam :D
Nawigacja
[#] Następna strona