Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
Bartek10:
Przecież to jest bzdura co on napisał ponieważ są lepsi od niego którzy nie tylko mają lepsze umiejętności ale lepiej grają nogami
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFakt, te moje to z 2010/2011.
--- Koniec cytatu ---
co nie zmienia faktu że Gorka Iraizoz na 520 strzałów ogółem, obronił 147 i puścił 52 gole dając mu skuteczność 73.9%
longfly:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż widać, że sezonowiec:) Przyszedł wraz z sukcesami Guardioli :)
Co do Valdesa, jest to najlepszy możliwy bramkarz dla Barcelony. Gra najlepiej nogami na świecie. A to jest bardzo ważny czynnik. Broni też bardzo dobrze, w wielu meczach ratował Barcelonę, gdyż w poprzednim sezonie różnie to bywało z defensywą Barcelony. Jednak komuś kto zdobył 5 razy trofeo Zamorra umiejętności odmówić nie można
--- Koniec cytatu ---
no to zes sie wypowiedzial bo przyszedl z sukcesami pierwszego ronaldo......................
valdes to latajaca malpka i tyle. sa na swiecie duzo lepsi.
Trofeo zamorra to zadne trofeum liczy sie to co prezentuje na swiecie i w kadrze. Bramkarz nie majacy duzo pracy bedzie brylowal wszedzie az nie chce mi sie szukac szmat valdesa w krotki rog czy trzesacych raczek.
Ma umiejetnosci ale jest przecietny na tle wielkich kolegow.
I radze na drugi raz sie zastanowic zanim uzyjesz slowa sezonowiec bo moze sam nim jestes i masz jakis kompleks.;]
Nejdro:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież to jest bzdura co on napisał ponieważ są lepsi od niego którzy nie tylko mają lepsze umiejętności ale lepiej grają nogami
--- Koniec cytatu ---
Kto np. gra lepiej od niego nogami ?
Akurat tej umiejętności nie można mu odmówić.
RobSoN7:
Rzeczywiście jest królem w graniu nogami ::)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona