Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
AupaAtleti:
weźcie może idźcie do działy Hyde Park wielcy kibice i przeciwnicy Blaugrany. Syf w tym dziale jakich mało ;/
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMichW ja nie rozpocząłem tego tematu, chciałem coś uświadomić. Pokazać, że Valdes przy pressingu popełnia błędy jak każdy bramkarz i nie jest lepszy od innych bramkarzy w grze nogami.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem. To była taka ogólna wypowiedź. Tylko paranoją jest to, że gadamy sobie o statach a ktoś wyjeżdża, że przecież Szczęsny jest do d. i nie umie bronić więc powinien mieć ovrl 67. Śmiech na sali.
dealbrooklyn:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI tak Boruc jest lepszy od Casillasa :P
--- Koniec cytatu ---
boruc jest paznokciem małego palca u lewej nogi Ikera ::)
Nejdro:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENejdro, beka z Ciebie.
Nie umie robić dryblingu ?
--- Koniec cytatu ---
Jaki cel ma chwytanie mnie za słówka ? ::)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEchciałem coś uświadomić. Pokazać, że Valdes przy pressingu popełnia błędy jak każdy bramkarz i nie jest lepszy od innych bramkarzy w grze nogami.
--- Koniec cytatu ---
I w tym celu pokazujesz nam kilka błędów sprzed kilku lat(jedno z zeszłego) ? Skoro pressingu doświadcza w każdym meczu, to kilka błędów podczas całej kariery to dość mało. Założę się, że każdy inny bramkarz, który miałby w każdym meczu tyle kontaktów z piłką i podawałaby ją do obrońców, popełniałby o wiele więcej błędów. Nie dowiemy się jednak tego, bo większość golkiperów boi się tego i wykopuje na oślep lub w ogóle nie dotyka piłki.
Jak już się chcesz bawić video to spójrz np. tutaj:
(0:28-1:31)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nederland:
--- Cytat: olmajti ---a tak. bo np bramka nr 4 to był poprostu prezent dla City a nie błąd Davida. rozumiem
--- Koniec cytatu ---
Już nawet nie pamiętam, która to była. Wiem jednak, że padła w doliczonym czasie drugiej połowy, gdy wsparcie obrony Hiszpan miał zerowe, więc zdecyduj się, czy chcesz usprawiedliwiać bramkarzy postawą obrońców, czy nie. No i każdym razie de Gea nie wychodził jak pierdoła do sytuacji sam na sam (kuriozalny gol Welbecka i bramka Naniego) i nie ustawiał muru jak bramkarz A-klasowego zespołu.
Wytłumacz mi, dlaczego chcesz udowodnić wyższość Casillasa nad Valdesem w Primera Division na podstawie statystyk (która jeśli występuje, to nie jest spora), a w przypadku de Gei i Szczęsnego, gdzie przewaga Hiszpana nad Polakiem jest duża, zaprzeczasz faktom.
--- Cytat: mpoesp ---Gra najlepiej nogami na świecie.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli mowa o grze nogami, de Gea zazwyczaj dobrze i celnie wybija piłkę, będąc pod presją (i to obiema nogami), a Szczęsny do niedawna miał problemy z przekopaniem swojej połowy boiska (teraz poprawił ten element).
Nawigacja
[#] Następna strona