Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
IDareKI:
Ktoś rzucił temat o bramkarzach i się zaczęła kilometrowa dyskusja, też mnie to zdziwiło, ze w wątku o zespołach zaczęły się dywagacje na temat bramkarzy :P
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAkurat co do Wolverhampton rzeczywiście można mówić o "geniuszu" obrony, ale chyba to była ironia skierowana w stronę komentarza o słabej defensywie Arsenalu. No bo skoro Wolves posiadało jednego Johnsona, Bassonga z wypożyczenia, którzy coś grają, a reszta bieda aż piszczy, to tutaj naprawdę należy się szacunek dla Hennesseya. W obliczu spadku do Championship bramkarz wypadł i tak dobrze.
--- Koniec cytatu ---
To była ironia. Dyskusja o statystykach Szczęsnego ciągnie się już od jakiegoś czasu w kilku tematach. Wiele osób usprawiedliwia go słabą obroną, a Hennessey i Wolverhampton byli moim kontrargumentem. Walijczyk pokazał, że można (10. miejsce w lidze pod względem statystyk pomimo ostatniego miejsca jego klubu w Premiership i puszczonych ponad 70 goli).
--- Cytat: MichW ---Nederland załóż sobie wątek w dziale "Sport" i tam pisz te swoje filozoficzne przemyślenia.
--- Koniec cytatu ---
Już dawno napisałem. Nie moja wina, że do niektórych ludzi nie dociera.
--- Cytuj ---Najpierw piszesz, że Szczęsny nie jest nieudacznikiem, tylko ma za duże staty w Pesie, a zaraz dopisujesz, że Polacy sobie wmawiają, że jest dobry
--- Koniec cytatu ---
Wmawiają sobie, że to bramkarz klasy światowej, a tymczasem nie mieści się nawet w najlepszej piątce bramkarzy Premier League.
vivinn:
Mam pytanie: Czy można przerzucić jakimś plikiem wszystkie statystyki piłkaży z PES 2013 do PES 2012 albo czy jest na to jakiś inny sposób?
Bartek10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Fabek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Zapomnieli dodać o lidze brazylijskiej, UEFA CL, EL, i copa libertadores i kilku niemieckich ekipach.
Pes coraz więcej licencji ^ ^
Ale jeszcze poczekamy na pełną angielską i bundesligę ...........
Może kiedyś będzie polska, szkocka, grecka, duńska i szwedzka ^ ^
Nawigacja
[#] Następna strona