Dział Ogólny > PES 2013
Lista zespołów dostępnych w PES 2013!
Matrix29:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoże uda się tak zrobić że brazylijska będzie w LM czyli przerobienie slotu.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że się uda:) A będzie więcej lig czy brazylijska to koniec?
krab13:
Jeszcze jest mowa o Argentyńskiej.
MR87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam nadzieję że się uda:) A będzie więcej lig czy brazylijska to koniec?
--- Koniec cytatu ---
Możliwe, że będzie niby argentyńska. Tlkyo jak wczoraj przeglądałem unnamedy to nic nie znalazłem. Widziałem tylko, że będzie liga brazylijska. Ja na pewno będę próbował przerobić slot, aby ta liga "grała" w LM :)
Matrix29:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożliwe, że będzie niby argentyńska. Tlkyo jak wczoraj przeglądałem unnamedy to nic nie znalazłem. Widziałem tylko, że będzie liga brazylijska. Ja na pewno będę próbował przerobić slot, aby ta liga "grała" w LM :)
--- Koniec cytatu ---
To super licze na Ciebie:)
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKonami w USA ??
--- Koniec cytatu ---
Nie. EA.
--- Cytuj ---Co do EA to racja, tyle, że mają dużo oddziałów w innych państwach
--- Koniec cytatu ---
Głównie po to, by ułatwić dystrybucję i lokalizację gier. Nie olewają swoich klientów tak jak na przykład robi to KONAMI.
--- Cytuj ---Takie gadanie. To samo jak powiesz: "co mnie obchodzi siatkówka, bo piłkę nożną ogląda najwięcej ludzi" Jak ty nie oglądasz meczy z tamtych lig to nie mów, że inni się tym nie interesują,
--- Koniec cytatu ---
Nie próbuj mi wmawiać, że nie mam racji. Gra jest adresowana głównie do Europejczyków, Japończyków i po części do Amerykanów. Tak się składa, że w Europie, USA i Japonii rozgrywek południowoamerykańskich nie śledzi wiele osób. A jeśli porównać je do europejskich lig, to prawie nikt.
I nie, to nie to samo, bo wyjeżdżasz poza granicę dyscypliny. Zresztą, niewielka popularność siatkówki ma w grach komputerowych jeden oczywisty skutek - nikomu nie chce się zrobić porządnej produkcji jej poświęconej.
--- Cytuj ---a po 2 skąd są największe hity transferowe tego okienka :P
--- Koniec cytatu ---
Z Milanu. Ewentualnie z Neapolu albo Dortmundu.
Nawigacja
[#] Następna strona