Mi też się nie podoba ciągłe czytanie o tym "kotlecie", ponieważ wcale tak nie jest i myślę, że nie ma żadnej tragedii. Wolniejsza rozgrywka, lepsza gra bramkarzy, lepsza gra obrońców, wystawianie się na pozycje - wszystko na plus.
Dla mnie liczy się tylko i wyłącznie "online". I tak tą gre kupię tylko dla tego trybu i nie włącze żadnego innego od momentu instalacji. Niestety od razu można powiedzieć, że cyborgi wciąż są i wciąż będą a więc można się spodziewać, że znów ciężko będzie znaleźć normalnego przeciwnika w trybie online, tylko same dzieci, ale może pojawi się kilka ulepszeń dla samego trybu.
Co do strzałów, to tak są wielkim plusem, ale moim zdaniem są zbyt łatwe w tym momencie. Po za tym nie macie wrażenia, że zbyt często w tym demie trafia się w słupek/poprzeczkę? Zagrałem 5 meczy i w każdym strzeliłem przynajmniej 3 razy.
Kilka rzeczy też jest do poprawy jak np reakcja liniowego na spalone, która jest zdecydowanie zbyt późna.
Podsumowując ja mam ochotę tę gre kupić po tym demie a jak ktoś chce grać w Fife to niech gra, nigdy nie rozumiałem tej dyskusji.