Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PRO EVOLUTION SOCCER 2013 v.1.1.

<< < (11/40) > >>

wik1992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanko co do spolszczenia... Mam wgranego patcha "CALIMONCHES VISUAL PATCH 2013".
po wgraniu spolszczenia nie chodzi mi w 100% jezyk polski. Mozna cos z tym zrobic??

--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem to nie ma nic do rzeczy. Parę postów wcześniej twórcy pisali, że dali nie ten plik, więc dlatego niektóre kwestie możesz mieć nie przetłumaczone. Ja czekam na wrzucenie poprawnego pliku.

kriss12:
Jeśli nie macie pełnego spolszczenia możliwość może być tylko jedna
Jeśli ściągaliście jakikolwiek patch w którym jest kitserver i w tym jest folder dt05_e należy usunąć wszystkie unnamedy od 0-11 

IDareKI:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoleżko nie wiem skąd masz to spolszczenie ale ten screen nie pochodzi z naszego spolszczenia

ludzie /forumowicze wejdzicie sobie w ten trening umiejetnosci i porownajcie sobie w grze wasze a ten screen

zatę chce zobaczyc jeszcze jakieś inne screeny moze z klepka ??

--- Koniec cytatu ---

koleżko umieściłeś go w pierwszym poście, trochę siara, bo nawet o tym nie wiesz

matyjasik90:
dobrze jest dziekuje !!!!

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoleżko umieściłeś go w pierwszym poście, trochę siara, bo nawet o tym nie wiesz

--- Koniec cytatu ---
jak byś pobrał i zainstalował sobie w pesie to byś zobaczył różnice być może screen był nie aktualny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej