Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PRO EVOLUTION SOCCER 2013 v.1.1.
Redboy1993:
OK napisy są spolszczone, ale... Po wgraniu tej niby poprawki, po naciśnięciu "dowolnego klawisza", gra przy starcie "zamarza" (główne menu) i wywala do pulpitu. Wracam do angielskich napisów.
Ale gratuluję trudu przy robieniu spolszczenia.
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOK napisy są spolszczone, ale... Po wgraniu tej niby poprawki, po naciśnięciu "dowolnego klawisza", gra przy starcie "zamarza" (główne menu) i wywala do pulpitu. Wracam do angielskich napisów.
Ale gratuluję trudu przy robieniu spolszczenia.
--- Koniec cytatu ---
Nie możliwe ponieważ aktualnie ja gram na tym samym spolszczeniu co ty juz 3 zeson i ani razu mnie nie wywaliło do windy ani żadnego zamarznięcia nie miałem .Nawet na tym jeszcze teraz poprawki robimy wię wszystko jest oki
Koziom:
Kurcze, czekałem na te spolszczenie od kilku dni, codziennie obserwowałem. Wszystko działa, w sumie mam gdzieś te literówki czy coś w tym tłumaczeniu.
Lista zagrań spolszczona tylko przyciski od tricków, samy nazwy nie są spolszczone, ale i tak jest git.
Mam jeden błąd. Wchodze w tryb treningu, tych umiejętnosci, normalnie działa. Wchodze w tryb wolnego treningu i błąd wysylaj nie wysyłaj. Mam patcha pes edit 2.0, nie pobierałem dlc.
ROBERT150588:
Jednak to nie wina spolszczenia.
Najgorsze jest to ,że nie wiadomo co teraz zrobić..........
Koziom:
Podmień plik na oryginalny.
Nawigacja
[#] Następna strona