Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
NIEOFICJALNE SPOLSZCZENIE PRO EVOLUTION SOCCER 2013 v.1.1.
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Kórka panowie ile razy mozna wam mówić że błędy podajemy w innym wątku specjalnie go zrobiłem by nie szukać to tu to w tamtym wątku tylko poto by było wszystko w jednym
tu macie linka:::
ignass:
a ja m
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMnie nie działa spolszczenie, mam patch PESEDIT 2.0 Ło co kaman? :o ???
--- Koniec cytatu ---
a ja mam pesedit patch 2.0 i wszystko smiga wystarczy zmienic nazwe pliku spolszczenia dt05_e.img na dt05_p.img i to wszystko dziala bez zarzutow ;)
Skit1984:
Witam
Moze ktos wie czy mozna na PS3 sciagnac patcha z polskiem badz angielskim menu gdyz kupilem gre w niemczech
i nie mam nawwet angielskiego menu tylko niemieckie rosyjskie wloskie i francuskie ;/
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam
Moze ktos wie czy mozna na PS3 sciagnac patcha z polskiem badz angielskim menu gdyz kupilem gre w niemczech
i nie mam nawwet angielskiego menu tylko niemieckie rosyjskie wloskie i francuskie ;/
--- Koniec cytatu ---
Tego spolszczenia na ps3 nie użyjesz, ale możesz poszukać sobie w google zaangielszczenie, czy inne wersje na PS3
Badziu:
może mi ktoś podać link do tego spolszczenia ???bo ja tutaj widze tylko do komentarza ;/ bardzo prosze o pomoc
Nawigacja
[#] Następna strona