Dział Ogólny > PES 2013

PES 2013 Demo- subiektywna ocena

<< < (7/7)

ignass:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi sie wydaje, ze twarz CR7 jest odrobine lepiej wykonana w Pes 12, niz 13 :P

--- Koniec cytatu ---
Dokladnie odrazu to widac

Orson:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOpinia Razera....za długa by cytowac  ;D

--- Koniec cytatu ---

muszę ci powiedzieć, że znasz się na rzeczy a mówię to wcale nie dlatego , że pryznałes mi rację  :P :P

doniosę się do dwóch spraw:

1 to nie jest tak, że Konami poprawi te obronę w patchu- albo poprawi ją w drugim demie albo można uznac, że to ich koncept jest - by padało dużo goli. Dlaczego nie kupię gry jesli tak będzie? jak pisałem- grałem długo w Fifę i takie coś było w Fifie 10 - wiem co się działo online, 50 % graczy starało się non stop grac na to -ustawienie z asystami i piłka na oślep do przodu gdy srodkowi wyszli. Offline mnie nie interesuje w ogóle, liczy sie tylko onliene wiec...

2 przenikanie- tu nie są w stanie póki co nic zrobić, temat jest bardzo sprzętożerny, potrzeba bardzo dużo mocy obliczeniowej by wyeliminowac przenikanie. Dlatego też nie liczcie, że ten nowy silnik wyeliminuje to w 100 %, zapewne znacznie ograniczy jedynie

Razer:

--- Cytuj ---Umieść cytat
Razer a grałeś już w FIFE 13 ze wiesz jak wygląda i jaka jest ?
--- Koniec cytatu ---

Nie, ale szczerze nie mam zamiaru, bo jak zwykle jest w EA, czyli nic się pewnie nie zmieni. FIFA 12 była grą przy której można się było chole.rnie dużo pośmiać. Ten "genialny system zderzeń" był po protsu przekomiczny. Pamiętam fifę 07, to był czad! Moja pierwsza gra... (oprócz tych na gameboy'a colour :) ) Miałem wtedy 8 lat i to była taka podjara (mowa o FIFIE 07)... Potem PES 6, najlepsza gra w jaką przyszło mi w moim co prawda na razie krótkim życiu grać. Jakbym miał jeszcze wyróżnić produkcję EA, to zdecydowanie FIFA World Cup 2010 South Africa. Praw autorskich od groma...

bondinho:
Jak dla mnie pes jest git

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej