Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

SZUKASZ STROJU ? napisz tutaj

<< < (3/40) > >>

L.Donovan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdołączam do prośby plus stroje dla szwajcarii najlepiej dla wszystkich reprezentacji

--- Koniec cytatu ---
POWALILO WAS ¿¿¿¿¿ pobierzcie patcha od pesedit i po sprawie ....

lew77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPOWALILO WAS ¿¿¿¿¿ pobierzcie patcha od pesedit i po sprawie ....

--- Koniec cytatu ---

Dziwne bo mam pesedit i nasi kopacze nie maja koszulek chodzi mi wiadomo o co-reprezentacje wiec prosze o te koszulki jak by ktos mial czas i checi je zrobic

olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Dziwne bo mam pesedit i nasi kopacze nie maja koszulek chodzi mi wiadomo o co-reprezentacje wiec prosze o te koszulki jak by ktos mial czas i checi je zrobic

--- Koniec cytatu ---
nie łaska przeczytać w temacie jednego z wątków w tym dziale że: ekhm, tu cytat: "STROJE Z PESA 12 PASUJĄ DO PESA 13!!!!" koniec cytatu. czy to aż takie trudne do zrozumienia?

lew77:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE nie łaska przeczytać w temacie jednego z wątków w tym dziale że: ekhm, tu cytat: "STROJE Z PESA 12 PASUJĄ DO PESA 13!!!!" koniec cytatu. czy to aż takie trudne do zrozumienia?

--- Koniec cytatu ---

Czlowieku po co sie w...sz, czytalem i co z tego?A nawet jak bym nie czytal to co?Niemasz co robic to czytaj wszystkie komentarze na forum od gory strony do dolu.Ja nie mam czasu na takie pie..doly.Taki pewny jestes ze wszystko jest takie samo jak w PES 12 chodzi mi o te stroje?wziałem strój Jagi na sezon 12/13 z pes'a 2012 wrzucilem do 13 i sie nie łaczylo screen zrobie jutro-cytat-★Blue Boy★ z tematu do ktorego przeczytania tak mnie zachecasz.Z tego co wiem to ★Blue Boy★ jest w temacie strojow wiec jezeli pisze ze cos sie nie laczylo to chyba nie jest tak samo jak w 12.Tu jest temat:SZUKASZ STROJU ? napisz tutaj -wszystko w tym temacie

olmajti:
z tego co powinieneś wiedzieć ja też jestem w temacie strojów. jakbyś nie doczytał ★Blue Boy★ nie wrzucił jednak screanów. nie wpadłeś jednak na to że to w strojach może być coś nie tak? Miki popełnił błąd robiąc stroje Jagi. źle nakreślił szycia. dla tego był problem z łączeniami. po za tym jakoś nie zauważyłem testując inne stroje na modelach do blendera żeby coś było nie tak, a próbowałem na 3 różnych. tak że, jak się nie znasz to się nie w........j :D

a teraz QUIZ! znajdź 3 różnice w teksturach
Polska PES 12

Polaka PES 13

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej