Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
SZUKASZ STROJU ? napisz tutaj
olmajti:
o to Ci chodziło?
madridista1400:
Tak. Jak najbardziej. Chmielniczek poszedł. Jeszcze mam pytanie czy jak zmienię kolor numerów w Photoshopie to je też muszę indeksować?
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak. Jak najbardziej. Chmielniczek poszedł. Jeszcze mam pytanie czy jak zmienię kolor numerów w Photoshopie to je też muszę indeksować?
--- Koniec cytatu ---
tak. tylko PS robi to strasznie. ja używam do tego i Photoshopa i Adobe Fireworks. najpierw otwieram numery albo czcionke w FW i zmieniam jej format na .psd otwieram zmieniony plik w PS. tam będą 3 warstwy. warstwa na samym dole jest edytowalna. modyfikuje dowolnie. i zapisuję plik. ten sam zapisany, wyedytowany plik otwieram w FW. tam skrót klawiszowy shift+ctrl+x. wyskakuje okienko z opcjami. zmieniam format na png 8 i klikam export i działa :D
ExTRemE:
Siemanko potrzebuję takich strojów:
I jeszcze trzeci taki sam tylko koszulka i spodenki czarne a getry białe
madridista1400:
Dlaczego w FL, gdzie gram Realem, przez wszystkie mecze mam tylko strój bramkarski z folderu ga, mimo że, w głównym menu w Meczu towarzyskim grając np. Realem na Real mam stroje z folderu i ga i gb?
Wyeksportowałem Real z FL i włączyłem w głównym menu w meczu towarzyskim mecz Real na Real to też miałem tylko strój bramkarski z folderu ga u obu Realów.
Zamieniłem zawartość folderów to ciągle w FL mam strój z folderu ga (czyli wcześniejszy gb)?
Z poprzednimi strojami nie miałem takiego problemu.
Tutaj podaje oba foldery ze strojami, może trzeba ustawić odpowiednie kolory?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Nawigacja
[#] Następna strona