Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
SZUKASZ STROJU ? napisz tutaj
kks_marcin:
Będzie ktoś robił nowe stroje Ekstraklasy ?? np Wisła Kraków już zaprezentowała jutro Lech :)
olmajti:
zaprezentowali się: Wisła, Legia, Pogoń, Lechia, Śląsk, Zagłębie, Cracovia, Widzew, Górnik. w tym tygodniu napewno zaprezentuje się Lech i Podbeskidzie.
problem jest jeden. nie wiemy jak będzie wyglądać tekstura do nowego PESa, jeśli będzie się różniła znacznie to będzie trzeba wszystko robić jeszcze raz. tzn mógłbym zrobić stroje drużyn które się już pokazały ale nie wiem czy będzie to miało jakiś sens bo zaraz po premierze nowego PESa ten dział umrze śmiercią naturalną a stroje i tak trzeba będzie robić od nowa po wyjściu demo.
L.Donovan:
pytalem na pesedit czy cos sie zmieni to mowili ze stroje beda w HD czyli ze wszystkimi zagieciami tak jak bylo chyba w pes-ie 06 ....
byla tez mowa o zmianie rozmiaru ale nic nie ejst pewne :< konami powinno nie zmieniac tego , a juz glupota jest zmiana modeli co roku :O
Remoo:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpytalem na pesedit czy cos sie zmieni to mowili ze stroje beda w HD czyli ze wszystkimi zagieciami tak jak bylo chyba w pes-ie 06 ....
byla tez mowa o zmianie rozmiaru ale nic nie ejst pewne :< konami powinno nie zmieniac tego , a juz glupota jest zmiana modeli co roku :O
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego mają tego nie zmieniać? Przecież im większy rozmiar szablonu koszulki tym lepsza jakość stroi i łatwiej jest je wykonać. Mam nadzieję, że nowy szablon będzie podobny do tego z FIFY, bo na tamtym łatwo się tworzy. Kiedy spełnią się moje oczekiwania prawdopodobnie wrócę do kitsmaking'u.
kks_marcin:
No troche brakuje strojów bo tak zawsze sie pojawiały dosyć szybko ;) ale licze, że nie długo sie pojawią...
Nawigacja
[#] Następna strona