Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
PESEdit 2013 Demo Patch 2.0
OnoMatoPeja:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOnoMatoPeja to nie było to. Doczytałem się na stronie pesedita jak to naprawić. Taka prawda, że kitserver był zrypany. Dokan możecie odinstalować. Później pobieracie
REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Wsadzacie do folderu z grą. Katalogi z folderu pesdit ze starego kitservera przenosicie do nowo pobranego (nie zamieniacie plików). Później dajecie menager.exe, wybieracie pes2013.exe i można grać :)
--- Koniec cytatu ---
Tyle to ja wiem. Jak zainstalować na nowym kitserver, tylko że podałem jak zrobić na starym (gdzie oczywiście tego nie testowałem), co typ z forum pisał.
Artur 7:
moze ktos wrzucic na normaalny serw typu gamefront
kuki334:
Wiecie może które pliki odpowiadają za gameplay?
OnoMatoPeja:
Oto spreparowany prze zemnie plik kitservera i unlock pod pesedit 2.0
Jedyną kwestią jest zgranie z ich patcha folderu pesedit do folderu unlock
--- Cytuj ---Czyli jak to w ogóle wgrać:
- Ściągnąć z linku co podałem plik o nazwie unlock.rar
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
- Rozpakować owy ściągnięty plik i folder powstały o nazwie unlock skopiować do katalogu z grą.
- Do folderu unlock skopiować foldery o nazwie pesedit (najpierw z większego pliku a potem z mniejszego zawartego z kitserverem od pesedit).
- Po zrobieniu owych czynności uruchomić unlock config i dać ATTACH - jak by nie można było to dać DETACH i ponownie ATTACH).
- Odpalamy grę przez pes2013.exe
--- Koniec cytatu ---
Trochę chaotycznie napisane, ale nie będę ułatwiał zabawy upladując już gotowy patch prze zemnie poprawiony (250MB).
MaddiMNagic:
Wielki plus dla Ciebie, wszystko działa
Nawigacja
[#] Następna strona