Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo

PESEdit 2013 Demo Patch 2.0

<< < (40/42) > >>

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakoś wszystko działa elegancko. Wywalanie było błędem zrobionego na odpierdziel pierwszego kitservera przez Juce. Teraz jest już okey, więc nie wiem o czym prawisz

--- Koniec cytatu ---
Jest "okey", jak ktoś wpadnie na sposób instalacji, bo nawet tego twórcy nie napisali, tylko trzeba samemu główkować.

--- Cytuj ---to dopiero demo wiec może nie przykładają takie dużej wagi
--- Koniec cytatu ---
Równie dobrze można napisać, że po prostu olali i zrobili, aby było. Ludzie ściągają, bo to znany tytuł.

MichW:
sygneta wystarczyło wejść na stronę pesedita i przez translator przeczytać instrukcję. Stąd nie mam problemu

NexaT:
Po 1. Jaki sygneta? Kiedyś NeXat, a teraz sygneta. Macie taką trudność z przepisaniem nicku poprawnie?
Po 2. Na prawdę świetna instrukcja. Przetłumaczyłem to tak na szybko i nie zauważyłem, żeby napisali tam, skąd wziąć ścieżkę: pesedit/img. Zapewniam, że po skopiowaniu i wklejeniu nie pojawia się ona, po prostu trzeba samemu stworzyć.
Po 3. Przecież tutaj już nie chodzi o to, czy instrukcja jest, czy jej nie ma. Jak się wydaje patch, to sprawdza się błędy, a oni wydali, żeby wydać - jak najszybciej.

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo 1. Jaki sygneta? Kiedyś NeXat, a teraz sygneta. Macie taką trudność z przepisaniem nicku poprawnie?
Po 2. Na prawdę świetna instrukcja. Przetłumaczyłem to tak na szybko i nie zauważyłem, żeby napisali tam, skąd wziąć ścieżkę: pesedit/img. Zapewniam, że po skopiowaniu i wklejeniu nie pojawia się ona, po prostu trzeba samemu stworzyć.
Po 3. Przecież tutaj już nie chodzi o to, czy instrukcja jest, czy jej nie ma. Jak się wydaje patch, to sprawdza się błędy, a oni wydali, żeby wydać - jak najszybciej.

--- Koniec cytatu ---
1. Pomyliłem się. Tak trudno to zrozumieć ?
2. Wystarczyło przejrzeć 2-3 ostatnie strony i byś miał jak byk napisane co trzeba zrobić.
3. Juce zepsuł kitserver. Był taki, że niektórym działał, a nie którym nie. Nie szukaj dziury w całym. Nikt nie każe tobie pobierać. Mi się gra przyjemnie, więc sobie mogę chwalić ten dodatek

NexaT:
1. Po prostu już wielokrotnie ludzie przekręcali mój nick, to jest denerwujące - uwierz mi.
2. Czytałeś początek mojego poradnika? OloPonMateja, czy jakoś tak - też nie napisał skąd wziąć ścieżkę pesedit/img, w ogóle wszystko było napisane "piąte przez dziesiąte". Ja na własną rękę kombinowałem i na szczęście dałem rade.
3. Nigdzie nie napisałem, że gra się źle - tylko, że jak się wydaje patcha, to porządnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej